Kad se hoće, sve se može! Dokazuje to i jedna dobro organizirana mama koju svakodnevne obaveze ne sprječavaju u održavanju fit forme

Trenerica Marija Andrijašević objavila je na svojem Facebook profilu fotografiju mame i kćeri u dvorani za vježbanje. Uz fotografiju je napisala: 'Nema isprike, mama vježba, djevojčica uči. Budite uzor svojoj djeci. Znanje i trening su najbolja kombinacija.'

Inspirativna fotografija za sve one kojima se ne da vježbati, ili vjeruju da ne mogu naći vremena za neku tjelesnu aktivnost prikazuju Ana-Mariju Vuković i njenu kći Hanu u neobičnom, ali praktičnom aranžmanu.


'Hana je sjedila na mojim nogama dok sam ja radila trbušnjake i čitala Družbu Pere Kvržice koju ima uskoro za lektiru,' rekla nam je voditeljica i urednica sportske redakcije na Nova TV.

Fit mama kaže da nije lako pronaći vrijeme za vježbanje uz svakodnevne obaveze, ali da je uz dobru organizaciju i potporu baka, djedova, tate, tete i druge rodbine sve moguće.

'Kad Hanu nitko ne može pričuvati, ide sa mnom na trening. Ona i sama trenira taekwondo i navikla je na sportske dvorane od najranijih godina, u koje rado dolazi. Danas smo imale 2 u 1: lektiru i trbušnjake,' sa osmijehom je priznala Ana-Marija Vuković.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju