Zvijezde Hallmarkove serije "The Way Home" okupile su na premijeri druge sezone u hotelu Whitby u New Yorku. Andie MacDowell, Sadie Laflamme-Snow, Evan Williams i Chyler Leigh nasmiješeni su pozirali fotografima, a među njima se posebno istaknula odjevna kombinacija Andie MacDowell.

Galerija Andie MacDowell u Balenciaga haljini Andie MacDowell u Balenciaga haljini Andie MacDowell u Balenciaga haljini +1 Andie MacDowell u Balenciaga haljini

Za tu je priliku slavna glumica odabrala elegantnu maksi haljinu brenda Balenciaga, prekrivenu decentnim šljokicama.

Haljina je pratila siluetu i istaknula ljepotu tijela 65-godišnje žene, a Andie ju je nosila s puno ponosa i stila. Balenciagina haljina izrađena je od materijala koji prati liniju tijela, sadrži povišeni ovratnik i duge rukave te se lagano širi u sirena kroj.

Andie MacDowell u Balenciaga haljini Andie MacDowell u Balenciaga haljini (Foto: Afp)

Kako bi haljina došla do izražaja, Andie nije nosila nakit, a kombinaciju je zaokružila tek jednostavnom crnom clutch torbicom. Prirodnu ljepotu naglasila je gotovo neprimjetnim make-upom, a kosu je oblikovala u elegantnu punđu s kovrčavim sijedim pramenovima koji su se spuštali niz njezino lice.

Andie MacDowell u Balenciaga haljini Andie MacDowell u Balenciaga haljini (Foto: Afp)

Andie javno progovara o starosti i nastoji potaknuti žene da je se ne boje, već da je prigrle kao sastavni dio svojih života. U jednom od brojnih intervjua Andie je rekla: Stara sam, ali i ne želim biti mlada. Umorna sam od pokušaja da budem mlada – pa već sam bila mlada, sad želim malo biti stara.

Biti starija osoba koja pokušava biti mlada – to je stvarno naporno. Starenje je realnost, to je intimni učitelj ljubavi prema samoj sebi. Ono se ne može zaustaviti i zato trebamo prihvatiti svoje godine, svoje tijelo, svoje sijede, strije… rekla je Andie u intervjuu s Katie Couric, a to nam je potvrdila svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti.

Andie MacDowell u Balenciaga haljini Andie MacDowell u Balenciaga haljini (Foto: Afp)

Opako izdanje u kojem je Andie MacDowell rasturila na Tjednu mode u Parizu Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 7 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 3 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 5 +5 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 4 Kakve kraljice! Holivudske dive koje se ne srame pokazati svoje bore i sijedu kosu na crvenom tepihu Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 8 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 1 +4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 3

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju