Ako ste pogledali na kalendar, znate da je danas deveti rujna. Ovo je jedan od datuma koji u sebi sadrži anđeosku kombinaciju brojeva pa dobro otvorite oči kako ne biste propustili vrijedne životne prilike.

Numerologija govori puno toga o svijetu koji nas okružuje. Ona bi se mogla opisati kao rezultat mističnog proučavanja astrologije i daje nam odgovore na pitanja o životu, osobnosti i prilikama koje nam život nosi. Poput putokaza nam pokazuje smjer kojem trebamo koračati kako bismo ostvarili nedosanjane snove.

U arapskoj numerologiji 0909 označava anđele, dok u hebrejskoj znači gospodar. Simbolički prijevod ovog broja ima brojne teorije, a svaka od njih govori da se radi o pokazatelju novog početka kojega mnogi ljudi željno iščekuju.

Život je put iskušenja, a razni problemi na koje nailazimo sprječavaju nas da ostvarimo svoj puni potencijal. Zato je današnji dan poseban, jer su sve te poteškoće trenutačno na pauzi kako bismo mogli nesmetano ostvariti svoje želje.

Šanse za uspjeh su veće, a budućnost izgleda puno svjetlije nego u ostatku godine.

Zrcalni brojevi zapravo su prilike, a sve što trebate učiniti jest osvijestiti što zapravo želite. Gledajući u taj broj, šanse za uspjeh su veće, a budućnost izgleda puno svjetlije nego u ostatku godine.

Danas će mnogima sve ići o ruke. Dobre vijesti, poslovne prilike, puno smijeha, zabave i dobre energije ukrasit će deveti dan mjeseca rujna. Ljeto polako prolazi pa će se svemir izravnati.

Dolaskom jeseni mnogima pada raspoloženje, zato danas trebamo širom otvoriti oči i srce kako ne bismo propustili priliku koju nam je život servirao.

Ako ste oklijevali prići osobi koja vam se sviđa, pitati nadređenog za povišicu koju ste zaslužili, ili jednostavno reći nekome što mislite – danas je pravo vrijeme za takav pothvat jer je gotovo nemoguće da će stvari poći po krivu.

U nastavku možete pronaći još zanimljivosti o numerologiji. 

Petica se pojavljuje kao anđeoski broj koji sugerira da ste na pravom putu Prate li i vas u životu? Što su anđeoski brojevi i kako ih čitati Značenje broja 888 Anđeoski broj: Što znači ako svako malo vidite 888? 23 Što donosi datum 23. 2. 2023. godine? Slika nije dostupna Anđeoska poruka: Znate li zašto je 11. studenog tako poseban dan? 8.8. Moćna dvostruka osmica: Zašto se 8.8. smatra najsretnijim danom u godini?

Sretno! 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju