Slavna glumica izvela je svoje dvoje djece Viviene i Knoxa u kupnju knjiga u jednu knjižaru u Los Angelesu. Iako je u ovom kalifornijskom gradu 'vječno ljeto' Angelina Jolie se odlučila odjenuti svoju standardnu 'uniformu' sastavljenu od odjeće crne boje i dugih rukava


Ljetne temperature zahtijevaju nošenje svijetlih komada odjeće koji ne privlače sunce te napravljenih od lepršavih materijala koji dopuštaju koži da diše. Američka glumica Angelina Jolie ne drži se tih uputa.

U privatnim trenucima slavna mama nosi svoju 'standardnu' uniformu sastavljenu od crnih traperica, majice iste boje i košulje dugih rukava koji je čine pravim mamcem za sunčanicu. Uz crnu odjeću Angelina rado nosi svoje omiljene balerinke Chloe u boji kože koje tvore iluziju kao da hoda gradom bosa.

Upravo u takvom izdanju otišla je u kupovinu sa sinčićem Knoxom i kći Vivienne u Los Angelesu, no mališani su bili odjeveni za ljetne vrućine: Knox je nosio bež hlače i bijelu majicu kratkih rukava, a slatka Vivienne ljetnu haljinicu i japanke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju