Angelina Jolie nedjelju je provela u šopingu sa svojim najstarijim sinom, 17-godišnjim Maddoxom. Za opušteni izlazak u grad 43-godišnja glumica izabrala je haljinu i cipele u kojima bi slobodno mogla otići i na crveni tepih.

Galerija Angelina Jolie u dugačkoj haljini i skupocjenim salonkama - 3 Angelina Jolie u dugačkoj haljini i skupocjenim salonkama - 1 Angelina Jolie u dugačkoj haljini i skupocjenim salonkama - 4 +4 Angelina Jolie u dugačkoj haljini i skupocjenim salonkama  

Za nedjeljno druženje sa sinom Maddoxom Angelina Jolie izabrala je dugačku bijelu haljinu, donjeg dijela bogatog tkaninom koja je lijepo lepršala dok je glumica hodala. U takvoj elegantnoj kreaciji Angelina je otišla u šetnju gradom, šoping i na sladoled, ali u njoj bi bez sumnje mogla odšetati i na crveni tepih.

Za opušteni izlazak u grad, Angelina Jolie izabrala je haljinu i cipele u kojima bi slobodno mogla otići i na crveni tepih



Naročito kada se kombinira uz salonke modne kuće Christian Louboutin kakve nosi i 43-godišnja oskarovka. Angelina je za svoj sofisticirani stajling izabrala model "Iriza" boje kože s potpeticom od sedam centimetara, čija je cijena 4158 kuna.

Salonke Christian Louboutin, model \'Iriza\', 4158 kuna Salonke Christian Louboutin, model \'Iriza\', 4158 kuna (Foto: www.net-a-porter.com)

Ovaj model dolazi i u crnoj, ružičastoj, crvenoj i kombinaciji crne sa svjetlucavim detaljima, a zajednički im je crveni potplat, zaštitni znak cipela s potpisom Christiana Louboutina.

Nimalo običnu kombinaciju za nedjeljnu šetnju Angelina Jolie zaokružila je crnom torbom, crnim sunčanim naočalama i decentnim naušnicama.

Angelina Jolie u dugačkoj haljini i skupocjenim salonkama - 6 Angelina Jolie u dugačkoj haljini i skupocjenim salonkama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju