Angelina Jolie sa sinom Knoxom u nedjelju je otišla u kupovinu u trgovinu za kućne ljubimce u Los Angelesu. Za opušteni izlazak glumica je izabrala hlače koje najbolje izgledaju uz što višu potpeticu

Galerija Angelina Jolie u kupovini sa sinom Knoxom - 5 Angelina Jolie u kupovini sa sinom Knoxom - 7 Angelina Jolie u kupovini sa sinom Knoxom - 3 +4 Angelina Jolie u kupovini sa sinom Knoxom Dugačke hlače koje ide u lagani trapez najbolje će izgledati uz visoku potpeticu, a što su hlače duže, to je bolje i da je potpetica što viša kako se hlače ne bi previše nabrale ili vukle po tlu. Takav kroj crnih hlača izabrala je i Angelina Jolie za odlazak u kupovinu sa sinom Knoxom.

Za opušteni izlazak Angelina Jolie izabrala je hlače koje najbolje izgledaju uz što višu potpeticu

Angelina je hlače kombinirala uz crni kaput dužine do koljena i crni pulover, a izabrala je i crne modne dodatke, torbu i sunčane naočale. Uz dugačke hlače 42-godišnja oskarovka obula je crne cipele s visokom potpeticom, što se pokazalo kao dobar izbor. S devetogodišnjim sinom Knoxom otišla je u kupovinu u trgovinu za kućne ljubimce u Los Angelesu gdje su kupili postelju za zmiju.

Vrlo sličnu odjevnu kombinaciju Angelina je izabrala i za odlazak u kupovinu namirnica sa Zaharom i Knoxom prije nekoliko dana, a tada je nosila duži crni kaput. Pogledajte i Angelinu Jolie u kožnatim hlačama stvorenima za isticanje nogu zgodne mame.
Angelina Jolie u kupovini sa sinom Knoxom - 3 Angelina Jolie u kupovini sa sinom Knoxom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju