Nakon što je s 14-godišnjim sinom Knoxom Leonom odradila kupovinu biljaka za njihov dom u losanđeleskoj četvrti Los Feliz, Angelina Jolie otišla je u šoping i s 18-godišnjim sinom Paxom Thienom. Ovaj put uputila se u jedan lokalni pet centar. S obzirom na to da su Angelina i Pax iz njeg izašli i s krevetom za pse, njezini obožavatelji sada pretpostavljaju kako je Angelina nabavila kućnog ljubimca.

Galerija Angelina Jolie u kupovini Angelina Jolie u ležernoj i udobnoj kombinaciji Angelina Jolie +1 Angelina Jolie

Je li njezina obitelj stvarno postala bogatija za jednog maznog člana ili je možda u pitanju bila kupovina poklona za nekog drugog još uvije ne znamo, ali znamo da je Angelina za ovaj izlazak opet odabrala vrlo udobnu odjevnu kombinaciju.

Angelina Jolie u kupovini Angelina Jolie u kupovini (Foto: Profimedia)

Ili bolje rečeno spasonosnu. U nabavku je otišla u crnim hlačama ravnog kroja od materijala s visokim sjajem i klasičnom bijelom majicom kratkih rukava. Kombinirala ih je s crnim natikačama i velikom crnom torbom modne kuće Saint Laurent.

Kada ne znamo što odjenuti, a ne da nam se ni previše kopati po ormaru, najbolje rješenje su jednostavne i nosive odjevne kombinacije sastavljene od klasičnih komada.

Angelina Jolie u ležernoj i udobnoj kombinaciji Angelina Jolie u ležernoj i udobnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Upravo je to ono što i Angelina redovito radi - bira komade s kojima ne može pogriješiti. Crne hlače i bijela majica uistinu su ziheraško izdanje u kojem baš sve dame izgledaju dobro, bez obzira na oblik figure i konfekcijsku veličinu.

Angelina Jolie: Ziheraško ljetno izdanje kojem bi Dalmatinci dali čistu peticu Angelina Jolie sa sinom Knoxom Leonom Angelina Jolie u šopingu sa sinom Knoxom Leonom Angelina Jolie +0 Angelina Jolie

Naravno, može se prilagođavati različitim stilovima uz dodatak cipela po vlastitom odabiru poput salonki, gležnjača ili tenisica, a potom i nadograditi sakoom, jaknom ili drugim komadima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju