Američki magazin Variety organizirao je summit „Power Of Women“ na kojem su sudjelovale brojne uspješne žene iz zabavne industrije. Summit je usklađen s izlaskom istoimenog specijalnog izdanja magazina i gala večerom koja se tradicionalno održava svake godine.

Na ovogodišnjoj večeri slavilo se pet žena koje su svoj utjecaj iskoristile i za humanitarni rad te potporu brojnim udrugama. To su pjesnikinja Amanda Gorman, glumica Rita Moreno, pjevačica Katy Perry, izvršna direktorica Warner Bros. Television studija Channing Dungey te pjevačica Lorde.

Mnoge slavne kolegice došle su ih podržati, a među njima je bila i Angelina Jolie. Predivna 46-godišnja glumica, redateljica i humanitarka došla je na večeru u uistinu posebnom društvu.

Naime, s njom je bila i njezina 16-godišnja kći Zahara, a Angelina je pucala od ponosa pozirajući s njom. Zahara se odlučila za vrlo jednostavnu kombinaciju u bijeloj boji sastavljenu od hlača visokog struka i bluze, a na nogama je imala tenisice.

Njezina mama blistala je u nenametljivoj i lepršavoj haljini smeđe boje. Zakopčana do grla, Angelina je još jednom pokazala kako žena može izgledati moćno i u najjednostavnijoj haljini, bez visokih proreza ili dubokih izreza. Važno je samo da ima - stav.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju