Ljubiteljica monokromatskih kombinacija Angelina Jolie i ovaj je put u elegantnom crno bijelom izdanju pokazala kako se iz vamp izdanja uspješno transformira u nježnu 'lutkicu'. Za set The Daily Show With Jon Stewart u New Yorku odlučila se igrati na sigurnu pomalo klasično poslovnu kombinaciju, jednu od onih koje najčešće bira poslejdnjih godina i kojima se u potpunosti odmaknula od nekadašnjeg imidža vamp žene

Lijepa 39 godina stara Angelina Jolie posljednjih godina u potpunosti je svoj imidž prilagodila stilu života kojeg su sastavni dio majčinstvo i humanitarni angažman diljem svijeta.

Nekadašnja buntovnica i vamp žena koja je na glamuroznim događanjima, ali i privatno pažnju plijenila seskepilnom odjećom u službi isticanja prelijepog tijela, danas se odlučuje za elegantan i profinjen stil.

Upravo su klasične kombinacije s dozom poslovnog looka, posljednjih godina njezin najčešći izbor. Kratke jakne, sakoi i kaputi na predivnoj Angelini odlično izgledaju, a bijeli kaput u kojemu je nedavno stala pred obožavatelje pridružio se izdanjima snaglaskom na  imidžu nježne dame.

Da mama šestero djece sve manje igra na dozu zavodljivosti posve je jasno usporedimo li njezin nekadašnji opasan i provokativan te današnji damski stil.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju