Američka glumica i redateljica Angelina Jolie odvela je svoje kćerkice u nabavku. U društvu 14-godišnje Zahare i 11-godišnje Vivienne Marcheline obilazila je jedan losanđeleski supermarket u potrazi za potrebnim namirnicama.

Galerija Angelina Jolie I Angelina Jolie u svom ormaru ima bež baloner, nezaobilazni jesenski klasik Angelina Jolie odvela je kćerkice Zaharu i Vivienne u nabavku namirnica +4 Angelina Jolie

Da oko njih u svakom trenutku nema tjelohranitelja, mnogima koji su u tom trenutku bili u njihovoj blizini vjerojatno bi promakla činjenica da pored njih prolazi jedna od najslavnijih žena na svijetu.

Angelina je šoping odradila u vrlo jednostavnoj odjevnoj kombinaciji koja se ni po čemu nije isticala od njezinih klasičnih dnevnih izdanja u kakvima je često viđamo.

Angelina Jolie odvela je kćerkice Zaharu i Vivienne u nabavku namirnica Angelina Jolie odvela je kćerkice Zaharu i Vivienne u nabavku namirnica (Foto: Profimedia)

Osnova kombinacije bila je dugačka haljina prljavo-bijele boje koju je 44-godišnja ljepotica kombinirala s natikačama i balonerom u bež nijansi.

Iako se posljednji dani ljeta u Los Angelesu poprilično razlikuju od naših kada su u pitanju vremenski uvjeti, i tamo temperature znaju pasti dovoljno za nošenje nezaobilaznog jesenskog klasika. Naravno, radi se o baloneru, bez kojeg ovih dana, "zahvaljujući" najavljenoj promjeni vremena i hladnoj fronti koja stiže u našu zemlju, mnoge Hrvatice neće izlaziti van iz svoga doma.

Kišno vrijeme praćeno vjetrom uvijek je dobra prigoda da iz ormara izvadimo svoje balonere koji nas štite od ovih ranojesenskih neprilika. U galeriji provjerite kakve još balonere Angelina čuva u svom ormaru.

Angelina Jolie odvela je kćerkice Zaharu i Vivienne u nabavku namirnica Angelina Jolie odvela je kćerkice Zaharu i Vivienne u nabavku namirnica (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I MODELE BEŽ BALONERA IZ NOVIH KOLEKCIJA:

10 modela nepogrešivog balonera koji izgleda fantastično s haljinom, ali i s trapericama Bež baloneri iz trgovina 2019. - 4 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 2 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 6 +7 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 11

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju