Slavna Angelina Jolie pojavila se na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu kako bi promovirala svoj najnoviji projekt. Glumičina pratnja ovoga puta sastojala se od njezinih petero djece

Angelina Jolie jedna je od producentica animiranog filma "The Breadwinner" koji je imao premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Za tu priliku ona je odabrala vrlo ležeran outfit te ostala vjerna udobnosti i na crvenom tepihu.

Angelina Jolie izgledala je prekrasno na premijeri najnovijeg projekta, a društvo su joj pravila njezina djeca

Tako su se bijele lepršave hlače i top bez naramenica pokazali kao dobitna kombinacija. Naravno, 42-godišnja glumica velika je obožavateljica minimalističkog stila te godinama slijedi modno pravilo "manje je više".

Jedini nakit koji je imala bile su dijamantne hoop naušnice i dva prstena. Također, slavna ljepotica ostala je vjerna i istom spektru boja. Jedino nosi odjeću u bijeloj boji ili pak u tamnim nijansama.

Ova premijera bila je vrlo važna za nju iz još jednog razloga. Naime, njezinih petero djece bili su joj pratnja, što je prava rijetkost.

Tako su joj društvo na crvenom tepihu pravili 13-godišnji Pax, 12- godišnja Zahara, 11-godišnja Shiloh te 9-godišnji blizanci Knox i Vivienne. Nedostajao je jedino 16-godišnji Maddox.

Pogledajte najavu za animirani film "The Breadwinner" čija radnja prati djevojčicu iz Afganistana koja se mora odijevati kao dječak kako bi mogla raditi te tako izdržavati svoju majku i sestru nakon što joj otac nepravedno završi u zatvoru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju