Odlično raspoložena Angelina Jolie otišla je u šoping sa svojim sinom Paxom. Lijepa mama izgledala je vrlo stajliš u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji i salonkama s umjereno visokom potpeticom.

Galerija Angelina Jolie u šopingu s 15-godišnjim sinom Paxom u aveniji Melrose - 2 Angelina Jolie u šopingu s 15-godišnjim sinom Paxom u aveniji Melrose - 6 Angelina Jolie u šopingu s 15-godišnjim sinom Paxom u aveniji Melrose - 5 +7 Angelina Jolie izabrala je uske crne hlače i salonke umjereno visoke potpetice  

Za Angelinu Jolie nema puno kompliciranja kada je riječ o modnim izborima za svaki dan. Lijepa glumica bira jednostavne komade lake za kombiniranje i nosive u raznim svakodnevnim prilikama, a u njezinu ormaru prevladavaju neutralne, svevremenske boje.

Neke slavne dame čak i za odlazak u šoping biraju vrlo visoke potpetice, ali ne i Angelina JolieSvog prepoznatljivog modnog stila 43-godišnja oskarovka držala se i za odlazak u šoping s 15-godišnjim sinom Paxom u trgovine losanđeleske avenije Melrose. Uske crne hlače s malim rasporom na predjelu gležnja Angelina je kombinirala uz bijelu košulju i dugi smeđi kaput te elegantne crne salonke umjerene visine potpetice. Neke slavne dame čak i za odlazak u šoping biraju vrlo visoke potpetice, no Angelina udobnost i praktičnost ipak stavlja na prvo mjesto, a u ovakvim štiklicama snašle bi se i početnice u nošenju visokih potpetica.

Angelina Jolie ovaj je stajling upotpunila s decentnim nakitom i velikim sunčanim naočalama, a najljepši ukras svakako je bio njezin široki osmijeh.

Inspirirani stilom Angeline Jolie, u trgovinama smo pronašli pet kombinacija crnih hlača i bijelih košulja, a pogledati ih možete u fotogaleriji.

Angelina Jolie u šopingu s 15-godišnjim sinom Paxom u aveniji Melrose - 3 Angelina Jolie izabrala je uske crne hlače i salonke umjereno visoke potpetice (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju