Angelina Jolie posjetila je Guerlain Boutique na Champs Elysees u Parizu i nasmiješena pozirala fotografima.

Galerija Angelina Jolie u Parizu Angelina Jolie u Parizu Angelina Jolie u Parizu +3 Angelina Jolie u Parizu

Dobro raspoložena Angelina Jolie podijelila je i autograme obožavateljima i još jednom pokazala da dobar stil ne zahtijeva puno eksperimentiranja.

Poznata glumica za šoping je odabrala minimalističku, a baš efektnu odjevnu kombinaciju koja je privlačila poglede.

Angelina je za šetnju Parizom odjenula crni maksi kaput sa zlatnim gumbima, koji se vrlo lako može iskombinirati na crvenom tepihu, ali i u nešto opuštenijim prigodama. 

Angelina Jolie u Parizu Angelina Jolie u Parizu (Foto: Profimedia)

Bezvremenski komad odlično je kombinirala s bež haljinom, a točka na i njezine minimalističke kombinacije svakako je kožna bež torba s potpisom modne kuće Dior.

Jednostavan, a tako dobar outfit Angelina je zaokružila sunčanim naočalama i crnim salonkama, u kojima je često viđamo na crvenom tepihu.

Angelina Jolie: Model gležnjača za dame kojima su važni i udobnost i izgled obuće Angelina Jolie u kupovini uoči Dana zahvalnosti Zahara Jolie Pitt u kupovini s mamom Angelinom Angelina Jolie u listopadu 2022. u gležnjačama modne kuće Valentino +3 Gležnjače modne kuće Valentino

Angelina Jolie: Obožavani model kaputa koji glumica s razlogom ne skida sa sebe Angelina Jolie Elegantno izdanje Angeline Jolie Elegantno izdanje Angeline Jolie +0 Elegantno izdanje Angeline Jolie

Prelijepa glumica poznata je po svojoj jednostavnoj stilskoj filozofiji. U svečanim je prilikama često možemo vidjeti u minimalističkim odjevnim kombinacijama, a u casual prilikama nerijetko zna izabrati udobne mokasinke ili tenisice, koje joj također odlično stoje. 

  Angelina Jolie u Parizu Angelina Jolie u Parizu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju