Angelina Jolie vrijedno radi na promociji svog filma „First They Killed My Father“. Svoj novi redateljski uradak predstavila je i u New Yorku

Angelina Jolie zablistala je na njujorškoj premijeri svog novog filma "First They Killed My Father".

Slavna glumica i redateljica nosila je sivu haljinu modne kuće Dior, a od modnih dodataka odlučila se samo za decentan nakit. Nije pretjerivala sa šminkom pa je tako pokazala vrlo prirodan look.

Pogledi prisutnih bili su uprti u njezine tetovaže. Haljina golih ramena razotkrila je njezina leđa i ruke na kojima se nalaze vrijedne uspomene. Naime, glumica na ruci ima istetovirane zemljopisne koordinate mjesta na kojima su se rodila sva njezina djeca. Na leđima se, između ostalog, nalazi i drevna molitva na kmerskom jeziku, službenom jeziku Kambodže u kojoj se rodio njezin prvi posvojeni sin Maddox. Molitvu je istetovirala kako bi nju i voljenog sina čuvala od nesreće.

U svom novom filmu Angelina je progovorila o teroru Crvenih Kmera, organizacije koja je od 1975. do 1979. godine vladala Kambodžom. Film "First They Killed My Father" nastao prema istoimenoj knjizi kambodžanske spisateljice i aktivistice Loung Ung.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju