Angelina Jolie sunčano i vruće popodne u Los Angelesu provela je sa sinom Knoxom obilazeći trgovine. Veliku pažnju privuklo je njeno odjevno izdanje, i ne baš primjereno za temperature od 30 stupnjeva Celzijevih

Unatoč velikim vrućinama koje ovih dana vladaju u Los Angelesu, glumica Angelina Jolie za obilazak dućana izabrala je odjevnu kombinaciju primjereniju za jesen nego za ljeto. Sandale i lagane haljine 42-godišnja ljepotica ostavila je kod kuće te odjenula crne kožnate hlače i visoke crne čizme. I gornjim djelom stajlinga vladala je crna pa je ispod crnog kaputa nosila crnu majicu.

Sandale i lagane haljine Angelina Jolie ostavila je kod kuće te odjenula crne kožnate hlače i visoke crne čizme

"Crnilo" je razbila svijetlo sivom torbom i sunčanim naočalama sa zlatnim okvirom i smeđim staklima. Angelina je vruće popodne provela s osmogodišnjim sinom Knoxom u trgovini The Supply Sergeant specijaliziranoj za vojne uniforme i vojnu opremu, a imaju i kolekciju za djecu.

Angelinino odjevno izdanje definitivno većina žena ne bi izabrala za ljeto, naročito kada su temperature oko 30 stupnjeva Celzijevih. A i na hrvatskim ulicama ovih je dana gotovo nemoguće vidjeti nekoga u kožnatim hlačama i visokim čizmama. Pogledajte i kome bolje stoji mala kožnata haljina - Angeliji Jolie ili Jennifer Aniston?
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju