Angelina Jolie doputovala je u New York u društvu kćeri Vivienne. Slavnu glumicu i njezinu 15-godišnju kćer znatiželjni paparazzi snimili su u njujorškoj zračnoj luci John F. Kennedy International.

Galerija Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie +3 Angelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri Vivienne

Vivienne je letjela u klasičnoj sportskoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od širokih pamučnih hlača, majice i tenisica, po mnogima savršenoj i najudobnijoj za putovanje avionom. S druge strane, Angelina je odabrala malo manje ležernu kombinaciju. Nosila je klasične sive hlače i majicu u istoj boji, a umjesto udobne obuće odabrala je štikle.

Angelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri Vivienne Angelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri Vivienne (Foto: Profimedia)

Izdanje je zaokružila najpopularnijim modelom balonera na svijetu. Naravno, to je bež baloner, koji iz godine u godinu vlada prijelaznim razdoblje, a pogotovo jesensko-zimskom sezonom.

Prve balonere osmislio je Thomas Burberry. On je 1879. godine napravio materijal pod nazivom gabarden otporan na vodu i vjetar, a iz njega prepoznatljiv model laganog kaputa koji su među prvima nosili britanski vojnici i časnici tijekom Prvog svjetskog rata.

Najpopularniji modeli: 15 svestranih balonera koje nećete skidati sa sebe cijelu jesen Bež baloner je modni klasik nosiv u raznim prigodama Zara, 79,95 eura s.Oliver, 107,99 eura +12 Pull&Bear, 39,99 eura

Engleski naziv za baloner (trench coat) nastao je od engleske riječi trench (rov) i coat (kaput) te podsjeća na činjenicu da je vojska balonere nosila i u rovovima, usred borbe. Thomas Burberry zaslužan je i za popularnost bež balonera jer je upravo on dizajnirao prve modele u toj boji. Danas se zasluženo smatraju klasikom i postali su simbol vječne elegancije.

Angelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri Vivienne Angelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri Vivienne (Foto: Profimedia)

Svjetske zvijezde vole bež modele, ali jednako ih obožavaju i Hrvatice. To se najbolje vidi u prvim jesenskim street style kombinacijama kada baloneri u bež boji zavladaju i ulicama naših gradova.

Volite li balonere u bež boji?

glasova:

Tradicionalni baloneri imaju dvostruko kopčanje, ali naravno, na tržištu ima raznih modela, između ostalog i onih bez kopčanja. Za takav se odlučila i Angelina te je odabrala baloner koji se samo veže u struku, a kakve još modele ima u svojoj kolekciji, provjerite u galeriji.

Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Modni horoskop: Koji je proljetni baloner idealan za vaš znak? OVAN - crveni baloner (Cole Haan) BIK - zeleni baloner (b.young) BLIZANCI - žuti baloner (Tommy Hilfiger) +9 RAK - bijeli baloner (Maison Margiela)

I torba je mrak: Olja Vori u bež baloneru koji ima malo drugačiji donji dio Olja Vori Modno izdanje Olje Vori Olja Vori +2 Street style izdanje Olje Vori

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju