Petnaestogodišnja kći slavnog njemačkog sportaša Borisa Beckera plijeni pozornost sličnošću sa slavnim tatom, ali i svojim modnim istupima


Anna Ermakova
ima tek 15 godina, a već bilježi uspjehe na modnom nebu. Prošle je godine debitirala na pisti noseći revije na berlinskom Tjednu mode, dok je ove godine sa zanimanjem promatrala novitete iz prvoga reda.



Modni znalci predviđaju joj veliku karijeru, a većina je uspoređuje s njezinim slavnim tatom Borisom Beckerom s kojim dijeli mnoge fizičke karakteristike – ponajprije mliječnu put i ticijansku boju kose.

Napokon imam odnos s njom i njenom majkom koji je vrlo ugodan, miran i obiteljski orijentiran. Ne viđam Annu onoliko često koliko bih to želio, no njena majka i ja radimo na tome da postanemo normalna odvojena obitelj,’ priznao je bivši tenisač i glavni trener Novaka Đokovića medijima.


Razmirice sa Aninom majkom I bivšim ruskim modelom Angelom Ermakovom su iza slavnog Nijemca koji koristi danas koristi razne kanale kako bi se pohvalio svojom lijepom djevojčicom, ali i ostalom djecom.

 

Sa sadašnjem suprugom Liiy ima petogodišnje sinčića Amadeusa, kao i odrasle sinove Noaha i Eliasa iz prethodnog braka s Barbarom Becker.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju