Argentinac Lionel Messi proglašen je najboljim nogometašem 2022. godine po izboru FIFA-e. Na svečanosti FIFA Best u Parizu Messi (35) je ovo priznanje dobio već rekordni sedmi puta, a s njim je na dodjelu stigla supruga Antonela Roccuzzo koja je pozornost plijenila svojim modnim izdanjem

Galerija Antonela Roccuzzo i Lionel Messi Par je na dodjelu nagrada stigao u crnim izdanjima Antonelina haljina ima visoki prorez na nozi +1 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo

Lijepa Argentinka nosila je crnu haljinu modne kuće Dolce & Gabanna s povišenim ovratnikom i visokim prorezom na nozi koja prati liniju tijela. Kreaciju koja ima nabore i prorez na području struka uparila je s crnim sandalama s platformom i visokom potpeticom.

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: Profimedia)

Crnilo je razbila efektnom torbom u obliku crvene ruže  koja je također rad modne kuće Dolce&Gabbana. Model imena "Dolce Box" utjelovljuje umijeće izrade, ljubav i pažnju prema detaljiima. Torba ima kratku ručku i odvojivi podesivi remen.

Torba modnog brenda Dolce & Gabbana Torba modnog brenda Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Elegantno izdanje Antonela je upotpunila visećim naušnicama s briljantima, a finalni začin izdanju koje je dobilo niz pozitivnih komentara bio je crveni ruž na usnama.

Što vi kažete? Georgina Rodriguez u haljini kojoj je dio obožavatelja našao zamjerku Georgina Rodriguez Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez - 3 Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez +1 Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez

Njezin suprug također je nosio crno odijelo s kragnom s reverima ukrašenim svjetlucavim perlicama, u kombinaciji s leptir mašnom.

Antonela se izdanjem pohvalila na Instagramu gdje je zahvalila modnoj kući jer su kreirali haljinu za nju. U jednoj od objava čestitala je suprugu na nagradi i poručila mu da su jako ponosni na njega.

Par je na dodjelu nagrada stigao u crnim izdanjima Par je na dodjelu nagrada stigao u crnim izdanjima (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju