Antonija Mišura Sandrić objavila je na svojem Instagramu kako sa suprugom čeka drugo dijete, te podijelila fotografije s popularne zabave za otkrivanje spola djeteta.

Galerija Antonija Mišura Sandrić ljubiteljica je odvažnih uzoraka i boja Slip haljine iz trgovina - 4 Slip haljine iz trgovina - 3 +1 H&M; 375 kn

Što mislite je li braco ili seka ? Pogledajte sami jer mi smo se baš iznenadili. Moja curica uskoro će biti starija seka, objavila je Antonija Mišura Sandrić na svojem Instagram profilu te tako potvrdila da je trudna i čeka svoje drugo dijete.

Obično su slavljenički baloni na zabavama za otkrivanje spola djeteta napunjeni konfetima u ružičastoj boji u slučaju da obitelj čeka djevojčicu, odnosno plavim konfetima za dječaka. Prema dostupnim fotografijama na Instagram profilu bivše hrvatske košarkašice, ona čeka dječaka.

Antonija Mišura-Sandrić Antonija Mišura-Sandrić: Haljina u kojoj se najlakše podnose ljetne vrućine

Antonija Mišura Sandrić za zabavu je odjenula svilenu haljinu bez rukava u tamnozelenoj boji koja je u potpunosti razotkrila njezin trudnički trbuščić. Takozvane slip haljine negliže kroja popularan su izbor među damama za svečane prilike, a pogotovo kada žele istaknuti svoje tijelo na elegantan način.

Svilenu haljinu sparila je s poluprozirnim cipelama s visokim potpeticama u boji kože koje su produžile cijelu figuru.

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura-Sandrić: Kupaći kostim koji izgleda kao da ništa ne nosite na sebi

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela slip haljina po uzoru na Antoniju Mišuru Sandrić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju