Antonija Mišura Sandrić objavila je na svojem Instagramu kako sa suprugom čeka drugo dijete, te podijelila fotografije s popularne zabave za otkrivanje spola djeteta.

Galerija

Što mislite je li braco ili seka ? Pogledajte sami jer mi smo se baš iznenadili. Moja curica uskoro će biti starija seka, objavila je Antonija Mišura Sandrić na svojem Instagram profilu te tako potvrdila da je trudna i čeka svoje drugo dijete.

Obično su slavljenički baloni na zabavama za otkrivanje spola djeteta napunjeni konfetima u ružičastoj boji u slučaju da obitelj čeka djevojčicu, odnosno plavim konfetima za dječaka. Prema dostupnim fotografijama na Instagram profilu bivše hrvatske košarkašice, ona čeka dječaka.

Antonija Mišura Sandrić za zabavu je odjenula svilenu haljinu bez rukava u tamnozelenoj boji koja je u potpunosti razotkrila njezin trudnički trbuščić. Takozvane slip haljine negliže kroja popularan su izbor među damama za svečane prilike, a pogotovo kada žele istaknuti svoje tijelo na elegantan način.

Svilenu haljinu sparila je s poluprozirnim cipelama s visokim potpeticama u boji kože koje su produžile cijelu figuru.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela slip haljina po uzoru na Antoniju Mišuru Sandrić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju