Neodoljiva i preslatka – nova je Lencia kolekcija Candy koju za Zlatarnu Celje potpisuje lijepa hrvatska sportašica Antonija Mišura Sandrić. Nježne, pastelne boje kolekcije ističu ženstvenost i eleganciju laganih ljetnih kombinacija. U suradnji sa slovenskom dizajnericom nakita Olgom Košicom, Antonija Mišura Sandrić je odabrala nježne boje koje voli nositi svakodnevno

Iznimno me veseli nastavak suradnje sa Zlatarnom Celje i nova Lencia kolekcija Candy. Mladenački, a opet elegantan dizajn ovu kolekciju čini neodoljivom baš poput slatkiša. Moj ljetni ormar već je usklađen s kolekcijom Candy koja nosi moj potpis i preporuku za vrhunski srebrni nakit ove sezone, izjavila je Antonija Mišura Sandrić.

Neodoljiva i preslatka – nova je Lencia kolekcija Candy koju za Zlatarnu Celje potpisuje lijepa hrvatska sportašica Antonija Mišura Sandrić

Za Lencia kolekcije iz sezone proljeće/ljeto 2017. Anotnija Mišura Sandrić snimila je modni editorijal sa srebrnim kolekcijama Qube, Cosmic Ring i Stonehenge. Sve kolekcije su dostupne na prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

Jedna od najljepših hrvatskih sportašica prošle je godine postala zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije u Hrvatskoj. Njena prva kolekcija nakita nosi naziv Lilac po cvijetu jorgovana koji osvaja bojom i mirisom.

Lencia nakit je unikatan srebrni nakit dizajniran od strane vrhunskih dizajnera Zlatarne Celje. Ovaj nakit odražava modernu viziju koja se postiže mješavinom suvremenih tehnologija i ručne izrade. Vrhunsku kvalitetu nakita jamči srebro visokog stupnja čistoće uz rodiniranu prevlaku koja štiti od kemijskih utjecaja iz zraka i kože. Atraktivan je, ugodan za nošenje i u sebi skriva drski šarm mladosti. Uz vrhunski nakit u ponudi su i brojni modeli Lencia satova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju