Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić na svom Instagramu redovito objavljuje fotografije iz svog života, a zabilježeni trenuci iz svakodnevnice kao i njezine modne kombinacije redovito nailaze na oduševljenje njezinih pratitelja.

Ispod posljednje fotografije Antonija je uputila poruku onima kojima njezine objave nisu po volji.

Svoj osmijeh nikad neću skidati zbog drugih, radit ću uvik ono što me veseli, bez obzira na to šta drugi mislili o tome.

Pričaju kako glumim neku influencericu, šta se ona naslikaje i sebe i dicu, dragi moji pored svoga sporta uvik sam volila slikavanje, modu, uređenje interijera, detalje itd...

Ako nekome to ide na živce, jako jednostavno može si pomoć, samo klikom da me prestane pratiti ili ulaziti u moj profil, sve će riješiti i sam sebi "pomoći".

Zato mislim da tribate uživati u životu, ne vodite brigu kome je stan uredan, tko bolje izgleda ili ne znam ti ja šta, živite život najbolje šta znate, jako brzo sve to prođe, a da nismo toga ni svjesni.

Volite jedni druge ako je moguće, osjećat ćete se puno zadovoljnije to je sigurno, poručila je bivša košarkašica ispod serije fotografija na kojima odlično raspoložena pozira u još jednoj sjajnoj modnoj kombinaciji.

Dva komada bila su dovoljna za upečatljivo izdanje, najviše zahvaljujući topu koji spada u kategoriju odjevnih komada koji ne prolaze neprimijećeno.

Kratko rezani crno-bijeli top ima duge rukave i gola leđa s dvije tanke trakice koje se preklapaju. Uz top popularnog gingham uzorka Antonija je odjenula plave traperice visokog struka i još jednom potvrdila da omiljeni jeans itekako ima svoje mjesto u ljetnoj garderobi.

Antonija Mišura Sandrić Baš, baš dobre: Antonija Mišura Sandrić u čizmama zbog kojih jedva čekamo dolazak jeseni

Kosa zavezana u punđu i sunčane naočale bile su sjajan dodatak ovoj modnoj kombinaciji.


  Angelina Jolie: Tri komada koja svaka žena voli imati kao dio ljetne garderobe Kombinacija Angeline Jolie za šetnju Rimom - 6 Kombinacija Angeline Jolie za šetnju Rimom - 5 Kombinacija Angeline Jolie za šetnju Rimom - 3 +2 Kombinacija Angeline Jolie za šetnju Rimom - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju