Jedna od najljepših sportašica svijeta Antonija Mišura-Sandrić pobjede niže i u modnom svijetu. Šibenčanka je postala zaštitno lice linije nakita koju je i dizajnirala. Na predstavljanju nakita prelijepa Antonija otkrila nam je čega u njenoj kutijici s nakitom ima najviše, u kakvoj se odjeći osjeća najženstvenije, ali i što joj može popraviti loš dan

Antonija Mišura-Sandrić zaštitno je lice ženstvene i odvažne linije nakita Lilac, djela srebrne kolekcije Lencia Zlatarne Celje za proljeće/ljeto 2016. Antonija je nakit i dizajnirala, a inspirirala se nježnom ljepotom i prekrasnim mirisom cvijeta jorgovana.

Antonija Mišura svoje duge, vitke noge istaknula je u uskim bijelim trapericama koje su veliki proljetni trend

Lencia nakit je unikatan srebrni nakit koji odražava modernu viziju mješavinom suvremenih tehnologija i ručne izrade. Vrhunsku kvalitetu nakita jamči srebro visokog stupnja čistoće uz rodiniranu prevlaku koja štiti od kemijskih utjecaja iz zraka i kože. Atraktivan je, ugodan za nošenje i u sebi skriva drski šarm mladosti. Uz vrhunski nakit u ponudi su i modeli Lencia satova.

'Ovaj nakit odgovara mom karakteru jer je je odvažan, inovativan, ne prolazi nezamijećeno, a ujedno je elegantan', kaže 27-godišnja Antonija te otkriva čega u njenoj kutijici s nakitom ima najviše:

'Jako volim naušnice, a zatim ogrlice i prstenje. Preferiram decentniji nakit, ništa preblještavo i napadno'.

Kupovina nakita i modnih krpica Antoniji je i 'lijek' za podizanje raspoloženje, a što joj sve može uljepšati loš dan pogledajte u videu:



A da joj za sreću i zadovoljstvo ne treba puno Antonija nam je otkrila kada smo je upitali što je čini zadovoljnom.

'Zadovoljna sam kada sam u krugu svoje obitelji i svoga supruga Marka. Da smo moja obitelj, suprug i ja zdravi i sretni, to mi je u životu najvažnije', ističe Antonija s kojom smo razgovarali na dan kada su maturanti slavili zadnji dan škole.

Prisjetila se Antonija i svojih srednjoškolskih dana i priznala da bi se, kada bi se mogla vratiti u to vrijeme, manje zamarala time što drugi misle o njoj. Što je 27-godišnja Antonija Mišura-Sandrić poručila maturantici Antoniji Mišuri poslušajte u videu:

Mali ženski razgovori s Antonijom odveli su nas i do pitanja u kakvoj se odjeći prelijepa Šibenčanka osjeća najženstvenije:

'Volim jednostavne i ležerne odjevne kombinacije koje naglašavaju atribute i figuru. Najženstvenije se osjećam u trapericama, bijeloj majici na bretele i cipelama s višom potpeticom koje podignu kombinaciju. Kratke i uske haljine i suknje u kojima se ne ne mogu osjećati opušteno i koje moram potezati prema dolje, ne preferiram', otkriva Antonija Mišura. I odjevna kombinacija koju je Antonija nosila na predstavljanju vlastite linije nakita Lencia istaknula je njenu vitku figuru.

Uske bijele traperice koje su veliki trend ovoga proljeća i ljeta kombinirala je uz jednostavnu bijelu majicu i smeđi sako te svijetlo smeđe gležnjače na visoku potpeticu. Kombinaciju je podigla srebrnom ogrlicom sa Swarovski biserima iz linije Lilac.

Pogledajte i 10 fotografija koje dokazuju da je Antonija Mišura stvorena za supermodela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju