Plus size ljepotica Ashley Graham nalazi se u Portoriku gdje snima kampanju za kupaće kostime. Na svojem Instagramu podijelila je dio atmosfere sa snimanja


Ashley Graham
rado dijeli na svojem Instagram profilu fotografije snimljene iza kulisa velikih modnih događanja i snimanja za magazine. Ne čudi stoga što je podijelila i dio atmosfere iz Portorika gdje snima kampanju za kupaće kostime.

U bijelom bikiniju spremno je pozirala pred objektivom Andrewa Fitzsimonsa, a na svojem profilu objavila fotografiju koja nije dorađena u Photoshopu te razotkriva narančinu koru na predjelu stražnjice i bokova.


Ashley Graham ovo nije prvi put da s ponosom razotkriva dijelove tijela koje bi industrija ljepote nazvala nesavršenostima. Štoviše, namjera je svojom pojavom i radom osvijestiti žene da su prekrasne bez obzira na konfekcijski broj ili boju kože.


Da se to sviđa i njenim obožavateljima dokazuje i senzualna fotografija u bijelom bikiniju za koju je plus size kraljica dobila nešto manje od 100.000 lajkova u manje od pola dana.

Pogledajte i druge slavne dame koje se ne srame svojeg celulita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju