Ashley Graham oduševljeva svoje obožavatelje na Instagramu fotografijama koje slave njeno tijelo bez obzira na konfekcijski broj, celulit ili druge ‘nesavršenosti’


Plus size manekenka Ashley Graham ne prestaje nadahnjivati žene svih konfekcijskih brojeva svojim radom u modnoj industriji .

No mnoge žene pronašle su inspiraciju i u njenim objavama na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu gdje je prati više od 2 milijuna obožavatelja.


Jednom mi je netko rekao da su moja bedra ‘grad celulita’. Tek sad shvaćam da ova bedra govore priču o pobjedi i hrabrosti. Neću dopustiti da mi drugi diktiraju kako bi trebala izgledati, a to ne biste trebali ni vi činiti’ napisala je lijepa Ashley na svojem profilu uz vlastite fotografije u bodiju koji je razotkrio upravo ovaj dio njenog tijela.


Za te je neretuširane fotografije i riječi dobila više od 133.000 lajkova u samo 24 sata te brojne pozitivne komentare. Ovo je još jedan u nizu pokušaja slavnog plus size modela da se odupre nametnutim idealima ljepote, a da žene ohrabri da prihvate svoja tijela bez obzira na veličinu.


Ashley Graham u svijetu je mode srušila mnoge granice. Bila je prva žena na naslovnici muškog magazina Sports Illustrated, jedna od prvih dama s oblinama koja je nosila revije na njujorškom tjednu mode, a bila je i glavno lice brojnih poznatih brendova.


 U fotogaleriji pogledajte novu kampanju u kupaćim kostimima 28 godina stare Ashley Graham za Swimsuitforall.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju