Ashley Graham bila je jedna od voditeljica modne emisije televizijske postaje ABC koja se emitirala uoči 95. dodjele nagrade Oscar, a na kojoj su komentirani modni odabiri zvijezda na svečanom tepihu.

Galerija Ashley Graham na Oscarima 2023. godine - 3 Ashley Graham na Oscarima 2023. godine - 1 Ashley Graham na Oscarima 2023. godine - 4 +1 Ashley Graham na dodjeli Oscara

Plus size manekenka za ovu je priliku odabrala odvažnu kreaciju po mjeri koju potpisuje talijanska dizajnerica Alberta Ferretti, a koja je u prvi plan stavila njezinu ženstvenu figuru.

Ashley Graham ponosno je koračala oskarovskim tepihom u osebujnoj haljini napravljenoj od mrežaste tkanine, prozirnog tila i svjetlucavih kamenčića kakva se rijetko viđa na ovoj ceremoniji.

Gornji dio haljine napravljen je poput rezanog topa s predimenzioniranim prozirnim rukavima koji je razotkrio struk slavne ljepotice.

Ashley Graham na Oscarima 2023. godine - 4 Ashley Graham na svečanom tepihu uoči 95. dodjele nagrada Oscar (Foto: Afp)

Donji dio haljine bio je sastavljen od mrežaste prozirne maksi suknje ispod koje je nosila crne gaćice visokog struka. Mrežasti materijal razotkrio je i crne sandale otvorenih prstiju i visokih potpetica.

Cate Blanchett: Oskarovsko izdanje koje potvrđuje titulu kraljice crvenog tepiha Cate Blanchett sa suprugom Andrewom Uptonom na 95. dodjeli Oscara Cate Blanchett u kombinaciji s potpisom Louisa Vuittona Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara +2 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara

Kosu je podigla u artističku punđu isprepletenu od mnoštva tanjih pletenica, a izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Ashley Graham na Oscarima 2023. godine - 5 Ashley Graham privlačila je poglede u prozirnoj kreaciji Alberte Ferretti (Foto: Afp)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju