Chris Noth i John Corbett u seriji 'Seks i grad' utjelovili su miljenike žena diljem svijeta – Facu i Aidana. Sada je otkriveno kome su zapravo bile namijenjene te uloge

Darren Star, producent i autor serije 'Seks i grad', u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio je informaciju koja će iznenaditi sve obožavateljice serije.

Ispričao je kome su prvotno bile namijenjene uloge Face i Aidana, muškaraca koji su ostavili najveći trag u srcu Carrie Bradshaw, lik koji je glumila Sarah Jessica Parker.

Želio sam Aleca Baldwina za ulogu Face. Međutim, kada sam upoznao Chrisa Notha pomislio sam da je savršen. Sjećam se kada je prvi put čitao ulogu. Ne kažem da je Chris stvarno bio Faca, ali unio je jako puno svoje osobnosti u ulogu, otkrio je Star.

Možete li zamisliti Aleca Baldwina u ulozi Face?

glasova:


Drugu najveću ljubav romantične Carrie, Aidana Shawa, trebao je utjeloviti američki glumac Aiden Quinn.
Prvo smo željeli Quinna, ali on nije bio slobodan. Obožavao sam Johna Corbetta u seriji 'Život na sjeveru' i zapitao se što on radi. John je jednostavno imao onu iskonsku frajersku vibru, zaključio je Darren.

Mislite li da bi Quinn bolje glumio Aidana?

glasova:


Ljubiteljice 'Seks i grada' mogu se dobro zabaviti rješavanjem zabavnog testa koji otkriva koji ste lik u seriji, a nakon toga saznajte još jednu dugo čuvanu tajnu sa snimanja koju je medijima otkrila Sarah Jessica Parker.

Stara, ali dobra <3. Tagajte svoje srodne duše :)

Posted by zadovoljna.hr on Tuesday, 1 December 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju