Dan žena Avon je proslavio okružen inspirativnim pričama snažnih žena, u predivnom književnom ambijentu Znanje Bookshopa u Zagrebu. Slavili su, naime, iskustvo žene pružajući mogućnost za razgovor.

Lea Brezar, Ivana Blažoti i Martina Pranić podijelile su s prisutnima vlastitu autentičnu priču o prošlosti i sadašnjosti te zajedno s gostima ovog posebnog #HerStory događaja, pisali priče o budućnosti.

Predstavljen je i miris nadahnuća, Her Story parfem, koji poziva da prihvatimo i svaki dan gradimo svoju priču, ali i inspiraciju nesebično dijelimo s drugima.

Nadahnuti zanimljivim uvodom u novu knjigu Diane Setterfiled "Bila jednom jedna rijeka" koji nas upoznaje sa snažnom ženom, vlasnicom puba, i njezinih dvanaest kćeri prisutni su otkrili i druga zanimljiva izdanja izdavačke kuće Vorto Palabra, relativno novog imena hrvatskog nakladništva, koja je posvećena pažljivom odabiru naslova lijepe i žanrovske književnosti, te poticajnih djela iz oblasti publicistike komplementarne (i nadopunjujuće) nakladničkom programu svog osnivača i distributera - nakladničke kuće Znanje.

U sljedeća 3 mjeseca Avon će povezati knjigu i ljepotu posebnim otvorenim događanjima koji podižu svjesnost o kulturi čitanja. Svake subote od 11-12h u otvorenom izlogu Znanje Bookshoopa u Gajevoj možete uživati u čitanju književnih naslova, ali i upoznavanju Avonovih noviteta.

Inače, Lea Brezar je entuzijastična i odvažna spisateljica i aktivna promotorica poezije. Projekt #odapoeziji - poezija na city lights plakatima - održala je u kasno proljeće 2016. godine.

Kao panelistica programa, prisutne je inspirirala svojim osmijehom kojim prati tu stvarno snažnu i raznoliku priču o sebi i svim uspjesima, ali i izazovima s kojima se susreće.

Pripremajući otvorenje EPOHE, privatne gimnazije u Zagrebu, lansira i novu knjigu "Ogledala" koja naglašava da, ukoliko imamo samopoštovanje (žrtva), ispravnost (saboter), vjeru (prostitutka) i čistoću duha (dijete), možemo prihvatiti fenomen života na način da on radi za nas, a ne protiv nas.

Ivana Blažoti Mijoč je pak poduzetnica i YouTuberica, magistrica informatike koja je nakon nekoliko godina rada u vodećim hrvatskim korporacijama odlučila uploviti u privatno-poduzetničke vode i to sa vrlo uspješnim projektima beauty portala Šminkerica, kutije pretplate na kozmetičke novitete Tester Box i brenda kozmetičkih kistova Zorya Beauty.

Pričajući svoju priču otkrila je posebnost direktnog kontakta koji svakodnevno ima sa ženama, djevojkama kao javna osoba na društvenim mrežama te da se trudi biti uzor, ali i omogućiti zanimljive trenutke opuštanja i zabave.

Poslovno joj je najveća ljubav stvaranje sadržaja za YouTube kanal koji broji gotovo 100.000 pretplatnika.Martina Pranić doktorirala je renesansnu književnost, bavi se književnim prevođenjem, Shakespeareom i Držićem i prevoditeljica je i urednica u Vorto Plabra. Na pusti bi otok za sobom ponijela sabrana djela Williama Shakespearea.

Ponešeni snažnim i inspirativnim pričama, Avon je iznenadio drage gošće Her Story događaja ružama i posebnim Avon poklonima u znak pažnje i čestitkama povodom Dana žena. Zajedno su potvrdili ne samo da vole dobru knjigu, nego i da se vesele snažnoj i osobnoj inspiraciji i dostignućima svake žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju