Eve Discovery mirisna kolekcija stručno je stvorena zbirka 3 različita mirisa, 3 različite priče koje otkrivaju emociju žene

Život je skup priča u kojem svaki dan donosi nove izazove, nove uloge koje moramo odigrati. Nakon uspješnog lansiranja prvog dual mirisa Eve Duet, Avon lansiranjem EVE Discovery mirisne kolekcije nastavlja slaviti snagu i multidimenzionalnost žene.

Stručno stvorena zbirka pojedinačnih mirisa koju su kreirali neki od najboljih svjetskih kreatora mirisa, ženama daje priliku da otkriju svoje emocije, naglase svoje posebne trenutke i da se izraze mirisom u svakoj prigodi.

Holivudska glumica Eva Mendes prekrasna je u ulozi EVE glasnogovornice. Nije li divno imati zbirku pojedinačnih mirisa koji svaki trenutak mogu učiniti vječnim i pojačati naše osjećaje u svakoj prilici? Kolekcija tri pojedinačna mirisa omogućava mi da se izrazim baš onako kako želim, bilo da je to elegancija (Elegance), sigurnost (Confidence) ili osjećaj privlačnosti i zanosa (Alluring).

EVE Confidence

Osvježavajući miris oblikovan kaleidoskopom svježine i optimizma cvjetnih nota s kombinacijom slatke drvenaste sigurnosti.

Glavne note koje dominiraju su kruška, crni ribizl i Chantilly, dok su srednje note u mirisu frangipani i indijski jasmin Sambac.

Bazu mirisa čine vanilija, hrastovina te Firmenich mošus.

Zajednička nit svih Eve Discovery parfema je ekskluzivna struktura koja ih povezuje zajedno, kao zbirku, i uobličuje siluetu žene u miris.

Zajednička nit svih Eve Discovery parfema je ekskluzivna struktura koja ih povezuje zajedno, kao zbirku, i uobličuje siluetu žene u miris.

Ta je poveznica 'Feminine Code', s ukusnim crvenim plodovima koji predstavljaju njezinu energiju, s delikatnim cvjetovima za njezinu individualnost i uz svijetle šume za njezinu snagu.

EVE Discovery kolekcija je mirisa koju su kreirali neka od svjetski najpoznatijih imena u industriji: Honorine Blanc (Confidence), Harry Frémont (Elegance) – jedini kreator mirisa koji je dvije godine za redom osvojio Internacionalnu nagradu French Society of Perfumers te Richard Harpin i Gabriela Chelariu (Alluring). EVE Confidence (Foto: PR) Osvježavajući miris cvjetnih nota s kombinacijom slatke drvenaste sigurnosti (Foto: PR) (Foto: PR)

EVE Alluring

Osjetljivi neroli cvjeta na primamljivom prasku sočne ružičaste šljive i leži na plaštu drvenaste kože i zanosnom mošusu.

Glavne note koje dominiraju su đurđica, ružičasta šljiva i frezija, dok su srednje note u parfemu list ljubičice, cvjetno ulje gorke naranče Neroli te pupoljak irisa.

Bazu parfema čine svjetlucava esencija jantara, sandalovina te Firmenich mošus. EVE Alluring (Foto: PR) Osjećaj privlačnosti i zanosa u parfemu EVE Alluring (Foto: PR) (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju