Među više od 200 predivnih psećih duša iz Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu koje traže dom, i trogodišnji je križani gonič Frodo, pomalo plahi div koji čeka svoju novu priliku za lijep i sretan život.

Galerija Predivan trogodišnji pas Frodo u azilu Domovec čeka svoj dom - 3 Predivan trogodišnji pas Frodo u azilu Domovec čeka svoj dom - 2 Predivan trogodišnji pas Frodo u azilu Domovec čeka svoj dom - 10 +6 Predivan trogodišnji pas Frodo u azilu Domovec čeka svoj dom

Veliki, prekrasni pas Frodo dočekao je svoj treći rođendan u skloništu. Unatoč malom kavezu i rešetkama koje djeluju poput "okova", Frodo će vas uvijek dočekati znatiželjnim pogledom ali veselo mašući repom.
Ovaj pas krupnog i čvrstog tijela ima samo jednu želju... Biti sretan. Zbog "ožiljaka" iz prošlosti i praznine u srcu Frodo se još bori s time da bude onakav kakav bi htio biti. Krajnje je vrijeme da sve loše ostane iza ovog dragog psa, da konačno bude sretan i na sigurnom.

Među više od 200 predivnih psećih duša iz Skloništa u Dumovcu koje traže dom, i trogodišnji je križani gonič Frodo, pomalo plahi div koji čeka svoju novu priliku za lijep i sretan život



Negdje vjerojatno postoji osoba s puno ljubavi, strpljenja. Osoba koja bi svojim pristupom vratila povjerenje i sigurnost Frodi, uz koga bi zaboravio sve ružno što mu se dogodilo. Dragi Frodo zna da postoji ljepši i bolji život izvan skloništa ali njegov strah od nepoznatog i konstantno "preispitivanje" još uvijek su jako prisutni. Na žalost tako će biti sve dok je u skloništu i dok se ne pojavi netko kome će moći potpuno vjerovati, tko će mu doslovno pokloniti svoje srce.

Predivan trogodišnji pas Frodo u azilu Domovec čeka svoj dom - 12 Frodo je križani gonič divnih toplih očiju (Foto: Ksenija Balta)

A kada se to dogodi plahi Frodo će biti jedan sasvim drugi pas. Pogledajte ove oči, ovog prelijepog diva i recite, zar ovaj pas ne zaslužuje drugu priliku, bolji, ljepši i sretniji život?

Želite li doznati više o Frodi, doći ga upoznati, pružiti mu dom, nazovite azil Dumovec na broj 01 2008 354 ili posjetite sklonište svakim radnim danom od 11 do 13 sati te od 16 do 18 sati, subotom od 10 do 14 sati i nedjeljom od 10 do 12 sati.

Predivan trogodišnji pas Frodo u azilu Domovec čeka svoj dom - 11 Dok čeka svoj novi dom, Frodo uživa u druženju s volonterima (Foto: Ksenija Balta)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju