Dosta vam je agresivnog uklanjanja zadebljanja na stopalima uz pomoć rašpe ili kamena plovučca? Na tržište je stigao novi proizvod koji jamči čudesne rezultate nakon samo jedne aplikacije


Na svjetskom tržištu pojavio se novi proizvod po imenu Baby Foot. Riječ je o čudotvornim plastičnim čarapama čija je unutrašnjost premazana sa 17 tajnih biljnih ekstrakata koji jamče mekanu i glatku kožu stopala kao u novorođene bebe.

Ovaj kineski proizvod je potrebno nanijeti na čista i suha stopala bez vidljivih oštećenja ili rana (poželjno je da vam nokti nisu nalakirani jer će ga aktivne tvari rastopiti), držati ga na nogama sat vremena, a potom isprati noge.

Proces je posve bezbolan, a korisnici mogu osjetiti tek lagano peckanje ili trnce. Nakon tri do četiri dana od ovoga tretmana zadebljala koža se počinje ljuštiti, a proces traje otprilike dva tjedna sve dok vam noge ne postanu mekane poput bebinih.

 

A photo posted by BabyFoot PH (@babyfootph) on


Ružičastu i nježnu kožu na stopalima imat ćete oko tri mjeseca što je duže jamstvo od bilo kojeg sredstva za uklanjanje zadebljanja kože, ali i odlaska kod profesionalnog pedikera.

Iako su brojne žene oduševljene Baby Footom, treba upozoriti da nježna bebina koža ima i svoju negativnu stranu. Ona postaje osjetljivija na neudobne cipele, ubode odbačenih igračaka na podu doma ili slična oštra iznenađenja, pa uvijek sa sobom nosite flaster.

Proizvod se može naručiti preko stranice Baby Foot, a stoji 25 američkih dolara odnosno oko 167 kuna.

 

Biste li isprobali prozvod Baby Foot?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju