Prošlo je točno 20 godina otkako je pjesma "...Baby One More Time" Britney Spears prvi put puštena u eter. Pjesma je to koja je označila malu revoluciju u pop glazbi, a Britney učinila nepokorivom princezom popa.

 

Možete li vjerovati da je prošlo već 20 godina od izlaska jedne od himni pop glazbe, "...Baby One More Time"? Svi mi koji smo u to vrijeme bili klinci, tinejdžeri ili u mladim godinama sjećamo se koliku je popularnost ta pjesma imala, svi smo pjevušili njen zarazni ritam, bili zadivljeni plesnim pokretima tada 16-godišnje Britney Spears, nove zvijezde na glazbenom nebu.

Prošlo je točno 20 godina otkako je pjesma '...Baby One More Time' Britney Spears prvi put puštena u eter



"..,Baby One More Time" napisao je Max Martin, a pjesma je prvi put puštena na kazeti 23. listopada 1998. godine. Britney je do tada bila poznata tek pratiteljima tinejdžerske emisije "Mickey Mouse club", ali od toga dana čitav je svijet čuo za nju i put njene velike slave je započeo.



Spot "...Baby One More Time" na YouTubeu ima preko 368 milijuna pregleda. Danas, na 20. rođendan prvog i najvećeg hita Britney Spears, savršena je prilika da ga pogledamo još jednom.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju