Svjež i blistav izgled očiju bez podočnjaka i sitnih bora prioritet je mnogih žena kada je riječ o svakodnevnoj beauty rutini. Potraga za pravim proizvodom koji će imati takav učinak nije nimalo laka, no čini se da smo pronašli kremu, preciznije gel za područje oko očiju koji je do sada dobio čak 13.000 preporuka prezadovoljnih žena koje koriste ovu "čudotvornu" kremu.

 

Gel za područje oko očiju Beabody trenutno je jedan od najtraženijih beauty proizvoda na Amazonu, a brojni kupci imaju samo riječi hvale za to "čudo" u kutijici koje smanjuje podočnjake, podbulost i sitne bore, hrani suhu kožu oko očiju, smanjuje znakove starenja te oči čini blistavima i svježima.

Proizvodi brenda Baebody nisu testirani na životinjama te su napravljeni od najboljih prirodnih sastojaka i organskih infuzija kombiniranih s ciljem postizanja mladenačkog sjaja kože.

Baebody gel za područje oko očiju trenutno je jedan od najtraženijih beauty proizvoda na Amazonu

Više od 13.000 zadovoljnih kupaca podijelilo je na Amazonu svoje iskustvo s gelom Baebody za područje oko očiju i otkrilo da ovaj proizvod stvarno djeluje.

Nakon dva tjedna korištenja gela dvaput dnevno jako sam zadovoljna rezultatima koje do sada vidim. Sitne su se bore značajno smanjile, a tamna područja oko očiju primjetno su posvijetlila. Nisam očekivala da će ovo biti čarobno rješenje, ali moram reći da su rezultati koje vidim nakon vrlo kratkog vremena prilično čudesni, napisala je jedna korisnica.

Kupila sam gel Baebody jer je mojem području oko očiju trebala ozbiljna pomoć. Mama sam, radim i nedavno sam izgubila kilograme, što je, čini se, savršeni recept za katastrofu ispod očiju. Odlične recenzije uvjerile su me da pokušam – i tako mi je drago što jesam! Gel koristim tjedan dana i već sam jako sretna s rezultatima. Bore ispod očiju jako su se smanjile, a moj gornji kapak izgleda zategnutije i manje obješeno, što je bio neočekivani bonus, oduševljena je jedna mama.

Gel za područje oko očiju Beabody Gel za područje oko očiju Beabody (Foto: Baebody)

Odlično djelovanje gel za područje oko očiju Beabody zahvaljuje svojim ključnim sastojcima:

Organski sladić – pomaže u smanjivanju tamnih krugova oko očiju posvjetljujući ta područja.

Hijaluronska kiselina – bogato hidratizira kožu i čini je jedrijom te vidljivo smanjuje sitne bore

Vitamin E – smanjuje bore, štiti od izlaganja slobodnim radikalima te sprječava pojavu znakova starenja pospješujući proizvodnju kolagena i elastičnost kože.

Matrixyl 3000
anti-age peptid pomaže u smanjivanju crvenila, tamnih krugova i podbulosti te stimulira proizvodnju kolagena.

Cijena gela za oči Beabody na Amazonu iznosi 156 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju