Kažu da svako vrijeme nosi svoje, i trendove, i priče, i okuse, a upravo je to Kraševa Bajadera: i trend, i priča, i okus baš svakog vremena.

 Nastanila se u našim domovima još davnih godina kao ručno rađena delicija i uvela nas u novi svijet pralina. Rođena iz znanja vještih Kraševih majstora i strasti prema izradi slastica, zauzela je svoje mjesto u našim srcima, podarivši nam više od 65 godina uživanja u netaknutom izvornom okusu i vjerno ostala među nama u svim prilikama. S jednakim je žarom darujemo i primamo na dar jer Bajadera je dio našeg identiteta i okus tradicije kojeg čuvamo i s ponosom prenosimo na nove generacije.
Fine kremaste note kakao maslaca i aromatičnost lješnjaka i badema, isprepleteni u jedinstvenom spoju zaštićene Kraševe recepture, zaštitni su znak Bajadere, koja svojom topivošću i punoćom okusa osvaja na prvu.
Možda jest svoje ime dobila po orijentalnoj dvorskoj plesačici, no danas je Bajadera sinonim samo za jedno – vrhunski užitak prepoznatljivog dizajna i oblika koji svojom kvalitetom i originalnošću zasluženo uživa status zvijezde među pralinama u ovom dijelu Europe. Ona budi maštu, ali i sva osjetila, baš pri svakom kušanju.
U ovom svima nama dragom periodu godine, kada su zajednički trenutci, ljubav i zahvalnost prema našim bližnjima najvažniji teško je odabrati kako najbolje izreći drugima ono što osjećamo.

Imamo rješenje u obliku Bajadere s kojom ćete reći malo a opet jako puno. Kroz Bajaderu darujemo ljubav, poštovanje, zahvalnost. Važno je i ne zaboraviti na sebe, jer i mi zaslužujemo sami sebi pokloniti nešto vrijedno i trenutak užitka, a Bajadera je svakako najbolji odabir za užitak i poklon sebi na kraju dana.

Ovoga Božića, budite zahvalni i uživajte u svim sadašnjim trenutcima, uz Bajaderu.

Bajadera je najbolje što dajem sebi i najvrijednije što poklanjam drugima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju