Bajke su priče koje na poseban način kazuju misli i u kojima se čudesno i nadnaravno isprepliće sa zbiljskim tako da između prirodnoga i natprirodnoga, stvarnoga i izmišljenoga nema razlike. Dio jedne lijepe bajke su životinje iz skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba ove godine slavi 15. godišnjicu postojanja. Tijekom mnogih godina pomaganja životinjama u Zagrebz pronašli su dom za više od 7000 pasa i mačaka te u prirodu i u njihov pravi dom vratili više od 3500 divljih životinja.

Ove godine napravili su kalendar koji je izraz želje za sretnim krajem i toplim domom za sve napuštene životinje koje su se našle u skloništu. One su postale glavni likovi iz slavnih bajki i tako prenijele poruku projekta 'Bajke za topli dom'.

Kupnjom kalendara pomažete napuštenim životinjama koje žive u skloništu, kao i svima onima koje će doći. Zahvaljujući dosadašnjim donacijama obogaćeni su životi svih životinja koje žive u skloništu, kupljena oprema od velike važnosti za liječenje i oporavak ozlijeđenih pasa i mačaka te uaprijeđeni programi edukacije za najmlađe – one koji u bajke vjeruju!

Kalendar možete nabaviti putem web shop-a ili na prodajnom mjestu u Životinjskom Kutku (Vlaška 105), a njegova cijena je 50kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju