Transformirajte svoje usne koristeći zavodljivu kolekciju od četiri crvene nijanse inspirirane Marilyn Monroe Max Factor ‘Ruby Red’ bojom ruža koji je bio njen zaštitni znak.

Max Factor je zbilja posvećen razumjevanju ženskih kozmetičkih potreba, od tu je izašla i ova kolekcija crvenih ruževa. Crvena boja povezuje se sa snagom, motivacijom i strašću.

S Max Factor Marilyn Monroe kolekcijom ruževa, svaka žena može pronaći svoju glamuroznu crvenu.

Ovaj kvartet crvenih kreiran je kako bi svaka žena pronašla bar jednu crvenu nijansu koja odgovara njenom tonu kože, bio on toplih, hladnih ili tamnih tonova. U kreiranju ovih crvenih ruževa korišteni su pod tonovi narančaste, plave ili ljubičaste kako bi glamurozna transformacija bila zagarantirana svakoj ženi.

Noseći Max Factor nijansu ruža ‘Ruby Red’ Marilyn Monroe je uz tanko povučenu crtu crnog tuša na kapcima postala je ikona 50-tih

Marilyn Ruby Red – Inspiriran Marilyn Monroe
Originalna nijansa koju je Marilyn obožavala, ova nijansa je čista, snažna crvena koja pristaje gotovo svima.

Marilyn Sunset Red – Topli tonovi kože
Sa Sunset Red nijansom zablistat će žene toplih i maslinastih tonova kože.

Marilyn Berry – Hladni tonovi kože
Ova nijansa crvene pristajat će hladnijim i svjetlijim tonovima kože. Ruž ima plavi pod ton koji je komplementaran hladnom tonu tena.

Marilyn Cabernet – Hladniji i tamniji tonovi kože
Ova bogata nijansa crvene sadrži ljubičaste pod tonove i pristaje svijetlim i tamnim hladnim tipovima tena, tamne kose.
Marilyn MonroeTM je utjelovljenje glamura, crveni ruž bio je pedesetih godina prošlog stoljeća beauty proizvod broj jedan. Noseći Max Factor nijansu ruža ‘Ruby Red’’ uz tanko povučenu crtu crnog tuša na kapcima postala je ikona 50-tih. Max Factor inspiriran Marilyn i njenom ljubavlju prema make upu i bojama, kreirao je savršenu crvenu za svaku ženu.

Pat McGrath, Max Factor globalna kreativna direktorica, vjeruje kako je danas crvena jednako glamurozna kao i nekad; Ja sam definitivno glamur djevojka, volim taj naglasak boje koji ostavlja potez crvenog ruža. No, mogu razumjeti žene koje se ustručavaju kad su u pitanju crvene usne, bilo izstraha da ne izgledaju prenapadno ili da su odabrale crvenu nijansu koja im ne pristaje. Sada se svaka žena može zaljubiti u svoju crvenu i doživjeti Marilyn trenutak s novom Max Factor Marilyn MonroeTM kolekcijom ruževa.

Ova kolekcija ruževa dostupna je na tržištu od 1. svibnja po cijeni od 72,90 kn.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju