Čim prvi ljetni dani pokucaju na vrata u mislima su nam sunce i odmor uz dobro društvo. Za odmak od svakodnevice i obaveza najbolje je okupiti bliske prijateljice i priuštiti i sebi i njima opušteni vikend rezerviran za pravo žensko druženje. Poželjna lokacija za šarene koktele s puno leda definitivno je mjesto koje nudi pravo osvježenje jer 'što se dogodi uz bazen, ostaje uz bazen'.

Galerija Bazen u dvorištu apartmana Krk Veliki Apartman Egzeta u Kaštel Novom Prostrano dvorište Kuće za odmor Dolina +12 Noćni ambijent skrivene rustikalne Heritage House Mirca
Za dobru lokaciju često je potrebno termin rezervirati na vrijeme. Zbog toga smo na platformi PrivatniSmjestaj.hr pronašli idealne kuće s bazenom, prostranim dvorištem i dovoljno kreveta u kojima se nakon dobrog partija svi mogu zasluženo odmoriti.

1. Bijeg na otok u osamu pored maslinika
Odmak od buke i gužve u vremenu kad turistička sezona lagano poprima svoj vrhunac, bijeg u tišinu idealno je rješenje za odmor. Za prijateljice kojima je estetika važna, ali i one kojima će se svidjeti što kuća odiše starinskim šarmom, usred maslinika i na prostranom dvorištu u Mircu na Braču, našla se Heritage House Mirca. Iako su iza rustikanih kamenih zidova već stoljećima ispričane brojne priče, ova kuća čeka neke nove koje će se u njoj tek pričati. Idealna je za manje društvo jer prima četiri osobe zbog čega ni u bazenu neće biti tijesno. S prostrane terase nazire se more koje je udaljeno 100-tinjak metara, a privatnost je zagarantirana jer u blizini nema susjeda koji bi se mogli žaliti na buku.

Bazen rustikalne Heritage House Mirca Bazen rustikalne Heritage House Mirca Foto: Privatni smještaj

2. Kamin u vrtu za večeri koje traju do jutra
Da su Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda imale priliku treći nastavak Sex i grada snimiti u Hrvatskoj, u jednoj bi se sceni sigurno sve okupile oko kamina u vrtu i predvečer raspravljale o svim zajedničkim avanturama. Baš jedan takav krije se u dvorištu prostrane kuće Apartman-Ezgeta u Kaštel Novom. Ovaj smještaj može primiti šest osoba, a krije li se u ekipi osoba kojoj voda nikad nije dovoljno topla, neće biti problema jer je grijani vanjski bazen djelom natkriven hrastovom hladovinom idealno rješenje. Za ručak na otvorenom u dvorištu se nalazi sjenica, a za popodnevni odmor na širokom i prostranom travnjaku smjestile su se udobne ležaljke i ljuljačke. Dozvoljen je dolazak i čupavim četveronožnim članovima obitelji.

Apartman Egzeta u Kaštel Novom Apartman Egzeta u Kaštel Novom Foto: Privatni smještaj

3. Wellness dani iz snova
Na mjestu nekadašnjeg starog sjenika u selu Vučinići, smjestio se pravi mali privatni wellness koji prima osam osoba. Da kiša i ružno vrijeme ne pokvare sve planove na otvorenom, kuća za odmor Dolina nudi razonodu i pravi odmor za svaku vremensku (ne)priliku. Nitko se nikad nije vratio s vikend druženja i bio u deficitu s kilama, ali finska sauna koja se skriva u suterenu kuće pored bazena i velikog prostora za druženje promijenit će i to. Iz dnevnog boravka i terase proteže se pogled na dolinu rijeke Dobre i okolna zelena brda i to samo 90 kilometara od Zagreba.

Kuća za odmor Dolina uz bazen ima i finsku saunu Kuća za odmor Dolina uz bazen ima i finsku saunu Foto: Privatni smještaj

4. Luksuzna vila za odmor iz snova
Na ženskim druženjima nikada dosta šminke i ogledala. Isprobavanje svih modnih kombinacija uz glazbu i čašicu, dobra je uvertira za nadolazeći privatni party. Iako Villa Itea ima kapacitet za osam osoba, u njoj se nalaze četiri potpuno opremljene en suite kupaonice kako bi sve dame imale dovoljno vremena za spremanje. Osim vlastite kupaonice, svaka soba ima i svoju terasu čiji se pogled proteže na netaknutu prirodu Istre. Osim plivanja i ispijanja koktela u bazenu, ima i dodatnu opciju hidromasaže za opuštanje po mjeri svakoga. Osim zabavnih društvenih igara koje možete igrati na otvorenom u prostranom dvorištu koje nudi privatnost, u ovoj kući za odmor se nalaze bicikli i električni romobili za kratke izlete iz istarskog mjesta Vabriga u kojem se ona nalazi.

Svaka soba u Villi Itei ima i svoju terasu Svaka soba u Villi Itei ima i svoju terasu Foto: Privatni smještaj

5. Šarmantan apartman za četvero u blizini centra Splita
Za vikend odmor u gradu koji je u Hrvatskoj poznat po dobroj zabavi prava je sreća pronaći smještaj dovoljno daleko od vreve i šušura, a dovoljno blizu atraktivnih lokacija. Na svega 20 minuta od Dioklecijanove palače, Marmontove i Marjana smjestio se apartman 1-5pe s bazenom u kojem se idealno mogu provesti četiri osobe. Nakon bicikliranja ili šetnje po Marjanu, za večernje opuštanje u dvorištu tu je bazen s podvodnom rasvjetom za dodatni ugođaj.

Apartman 1-5pe s bazenom nalazi se u blizini splitskih atraktivnih lokacija Apartman 1-5pe s bazenom nalazi se u blizini splitskih atraktivnih lokacija Foto: Privatni smještaj

6. Uz dobra vina i bazen ne može biti loše
Pelješac je poznat po brojnim vinarijama pa se dolazak do Apartmana Vala na Orebiću može dodatno začiniti degustacijama i napraviti mala zaliha za nadolazeći ženski vikend-party. Smješten na osami uz autohtoni vinograd, apartman prima četiri gosta, a glavni adut i srce svake zabave smjestit će se na prostranu terasu uz bazen. Terasa je odvojena i udaljena od kuće pa se u isto vrijeme svatko iz ekipe, ovisno o svojim željama, može naspavati u miru ili tulumariti do jutra.

Apartman Vala u Orebiću prima četiri gosta Apartman Vala u Orebiću prima četiri gosta Foto: Privatni smještaj

7. Koktel ispod palme kao u romantičnoj filmskoj sceni
Uz lagani povjetarac, koktel i palme kao kulisu, svaka žena mislima može odlutati na bilo koji kraj svijeta. Na Krku, u Njivicama, sakrio se Krk Veliki, novouređeni apartman za četvero s pogledom na more. Ležaljke uz bazen u vrtu idealne su za duge razgovore prijateljica koje su jedva čekale malo slobodnog vremena provesti zajedno.

Bazen u dvorištu apartmana Krk Veliki Bazen u dvorištu apartmana Krk Veliki Foto: Privatni smještaj


Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Privatni smještaj po najvišim profesionalnim standardima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju