Victoria Beckham otkrila je u video tutorijalu svoju jutarnju rutinu šminkanja kojom dominiraju tamni tonovi na očima u kontrastu s nude usnama


Victoria Beckham
u suradnji s kozmetičkim brendom Estée Lauder napravila je dekorativnu kolekciju šminke. Ograničena kolekcija od 14 komada sadrži sjenila za oči, bronzere, highlightere i ruževe za usne za 4 prepoznatljiva looka, koju je britanska dizajnerica nazvala prema četiri omiljena grada.

London je rock and roll grad, a njime dominiraju zagasite nijanse sjenila za oči i rumenila. New York je osebujan i naočit, te prepun jarkih iznenađenja. Los Angelesom dominiraju prirodne nijanse, dok je Pariz sofisticiran i elegantan.


Britanska dizajnerica karijeru je započela kao model, a potom je nastavila kao pjevačica megapopularne pop grupe Spice Girls. Kao takva imala je pristup najboljim visažistima svijeta, te je od njih naučila pokoji trik za povećavanje usana, brisanja umora s lica i slično.

U videu za američki magazine Vogue otkrila je svoju petominutnu jutarnju rutinu šminkanja, koja uključuje kombinaciju nude i tamnosmeđeg sjenila za oči, sivi eyeliner te nježnu boju ruža.

The Limited Edition Victoria Beckham Estée Lauder Makeup Collection bit će dostupna za kupnju od 13. rujna 2016. preko stranice kozmetičkog brenda esteelauder.com.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju