Tek je nekoliko savjeta potrebno da pozaknete pomalo ugaslu strast. Za to vam nisu potrebna najnovija erotska pomala. Čitajte, pamtite i primjenite jednostavna pravila u spavaćoj sobi i osjetit ćete privlačnost koju pamtite s početka veze

Najbolji savjet koji vam je majka dala je onaj da ne idete u krevet ljuti. Nepisano pravilo svake veze kaže da ne unosite probleme u spavaću sobu. Ne samo da će uništiti strast te večeri, nego bi se na duže vrijeme iz sobe mogla čuti samo tišina.

Ohrabrujte njegov penis, to čini čuda

Započnite dan s jednim dobrim orgazmom i zakasnite na posao.

Krevet je mjesto u kojem jedan drugome morate pričati male, prljave stvarčice koje želite učiniti, a ne rješavati dnevne probleme.

Započnite dan s orgazmom

Prekinite seksualnu rutinu koju već znate napamet i okrenite je naglavačke. Odreknite se večernjeg seksa na brzinu i navijte sat, neka ujutro zvoni 15 minuta ranije. Započnite dan s jednim dobrim orgazmom i zakasnite na posao. 

Uskočite u nešto... udobnije

Znamo da zvuči kao kliše, no odjenete li samostojeće čarape, haltere i visoke pete vaš muškarac će reagirati odmah. Oni su jednostavna bića kojima ne treba puno, napaljuje ih ono što vide.

Seksi spoj u dnevnom boravku

Seks bi trebao biti spontan, nepredvidljiv i divlji, no ukoliko zbog obaveza nemate vremena, pronađite ga odmah. Zakažite spoj s partnerom u spavaćoj sobi ili dnevnom boravku i recite mu vrijeme kada se mora pojaviti.

Šanse da pronađete srodnu dušu su 1: 250,000

Tijekom dana mu pošaljite nekoliko seksi poruka zbog kojih će jedva dočekati susret. Ne moramo naglašavati da se na spoju morate pojaviti odjeveni u izazovno donje rublje, zar ne?

Neka se povijest ponovi

Otvorite bocu vina, pustite pjesmu koja je bila popularna u vrijeme kada ste se upoznali i prisjetite se svih mjesta na kojima ste vodili ljubav. Dijelite zajedničku povijest, iskoristite ju kako bi rasplamsali strasti!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju