Pomozimo Alphi da konačno započne novi, sretniji život uz svog čovjeka koji će je puno, puno voljeti i maziti.

 

Više od petsto dana belgijska ovčarka Alpha u skloništu Dumovec strpljivo čeka svoje ljude.

Često se pitamo hoće li ikada sreća pomaziti našu predivnu belgijanericu Alphu i poslati joj nekog 'posebnog' tko će je 'spasiti' i zauvijek odvesti iz tužnog skloništa. Dok svakodnevno gleda kako njezini prijatelji veselo odlaze u svoje nove obitelji, Alphi ne preostaje drugo nego da se nada da će se među posjetiteljima ipak jednom netko zaustaviti i ispred njezinog kaveza… Da će ono o čemu već dugo mašta postati realnost.

Na žalost za sada topli dom, šetnje, dobra klopica, nježni i česti ljudski dodiri ostaju samo želja. Iako je već godinu i pol dana u azilu 'sama' s velikom tugom i prazninom u srcu, naša Alpha sve stoički podnosi, piše volonterka Ksenija Balta.

Ono što je "drži" je ogromna ljubav prema čovjeku i nevjerojatno jaka i čvrsta volja za životom. Alpha je duša od psa i veliki borac. Njezinu dobrotu i veliko srce nemoguće je riječima opisati. Tu pozitivu treba osjetiti. U kavezu je sama jer teško prihvaća druge pse kao i mace pa bi bilo super kada bi jednog dana mogla biti nečiji jedini ljubimac.

Slika nije dostupna Psi za poželjeti: Braću Bobija i Rudija netko je bešćutno ostavio, a sada traže novi dom

Alpha ima osam i pol godina, cijepljena je, čipirana i sterilizirana. Pomozimo Alphi da konačno započne novi, sretniji život uz svog čovjeka koji će je puno, puno voljeti i maziti.

Više informacija o Alphi možete dobiti u azilu Dumovec na broj telefona 01 2008 354 ili 091 506 3990 (volonterka Ksenija).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju