Dodjela nagrada MTV Video Music Awards ove godine održala se u New Jerseyju. Brojne zvijezde iz zabavne industrije okupile su se u centru Prudential u Newarku, a među njima je bila i Bella Hadid.

Galerija Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 4 Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 2 Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 3 +1 Gigi i Bella na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards

Slavna američka manekenka došla je na dodjelu u pratnji svoje jednako uspješne starije sestre Gigi. Mlade dame odlučile su se uskladiti po pitanju palete boja u svojim kombinacijama pa su tako obje odjenule komade u bež tonovima.

Dok se kombinacija koju je nosila Gigi uglavnom proglašava korektnom, ali i zaboravljivom, Bellino izdanje izazvalo je puno rasprava.

Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 2 Bella Hadid u haljini dizajnerice Charlotte Knowles (Foto: Getty Images)

Naime, 22-godišnjakinja je na crveni tepih stigla u kreaciji mlade londonske dizajnerice Charlotte Knowles. Haljina eksperimentalnog kroja sastavljena je od topa i suknje od rastezljivog materijala koje u jednu cjelinu povezuje remenje.

Bellina haljina je...

glasova:

Bella se trudi biti trendseterica, ali ova kombinacija je hodajuća šala, komentar je jedne korisnice Instagrama. Grozno! Izgleda da posao modela, poznavanje modnih dizajnera i novac ne kupuju ukus, dodala je druga.

Lijepa cura, ružna haljina, zaključio je još jedan komentator s društvenih mreža.

Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 5 Gigi i Bella na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju