Dodjela nagrada MTV Video Music Awards ove godine održala se u New Jerseyju. Brojne zvijezde iz zabavne industrije okupile su se u centru Prudential u Newarku, a među njima je bila i Bella Hadid.

Galerija Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 4 Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 2 Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 3 +1 Gigi i Bella na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards

Slavna američka manekenka došla je na dodjelu u pratnji svoje jednako uspješne starije sestre Gigi. Mlade dame odlučile su se uskladiti po pitanju palete boja u svojim kombinacijama pa su tako obje odjenule komade u bež tonovima.

Dok se kombinacija koju je nosila Gigi uglavnom proglašava korektnom, ali i zaboravljivom, Bellino izdanje izazvalo je puno rasprava.

Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 2 Bella Hadid u haljini dizajnerice Charlotte Knowles (Foto: Getty Images)

Naime, 22-godišnjakinja je na crveni tepih stigla u kreaciji mlade londonske dizajnerice Charlotte Knowles. Haljina eksperimentalnog kroja sastavljena je od topa i suknje od rastezljivog materijala koje u jednu cjelinu povezuje remenje.

Ankete

(7845) Bellina haljina je...

rezultati povratak glasova1285
rezultati

Bella se trudi biti trendseterica, ali ova kombinacija je hodajuća šala, komentar je jedne korisnice Instagrama. Grozno! Izgleda da posao modela, poznavanje modnih dizajnera i novac ne kupuju ukus, dodala je druga.

Lijepa cura, ružna haljina, zaključio je još jedan komentator s društvenih mreža.

Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 5 Gigi i Bella na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju