Kada su u pitanju ljetni trendovi, u mnogim ormarima svoje mjesto redovito imaju bermude, model hlača koji je nekad bio dio muške mode, ali već je neko dugo popularan dio ženske garderobe, posebno u toplijim mjesecima godine.

Galerija Next, 49 kn Boohoo, 69 kn River Island, 70 kn +12 Shein, 82 kn

Bermude su ime dobile po istoimenom otočju gdje ih se smatra prikladnom poslovnom odjećom za muškarce, pod uvjetom da su izrađene od čvrstog materijala i nose se u kombinaciji s košuljom, kravatom i sakoom uz priladne čarape i obuću. 

Mogu izgledati sjajno i u ženskim kombinacijama uz obične majice, bluze, u kombinciji s visokim potpeticama, ravnim sandalama ili šlapicama.

Reserved, 159,90 kn Reserved, 159,90 kn (Foto: Reserved)

Ovisno o odabranom modelu moguće ih je nositi i u nekim (polu)službenim situacijama, ali i na kavu s prijateljicama, u šetnju gradom, na spoj... Odličan su izbor za sve koji se ne žele kuhati u dugim hlačama, a istovremeno ne žele nositi ni takozvane vruće hlačice.

Mnogi brendovi u svojim ponudama imaju bermude od materijala stvorenih za ljetne dane kao što su pamuk i lan, ali i one od trapera ili pak štofaste varijante.

Zavirite u galeriju i razgledajte 15 modela bermuda koje smo izdvojili za vas iz ponude online trgovina.

Zara, 179,90 kn Zara, 179,90 kn (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju