Otkako je izgubila i zadnji bebi kilogram Beyonce ne skriva svoje oduševljenje vlastitom figurom te svoje fanove svako toliko časti privatnim fotografijama na kojima djeluje vrlo spontano i prirodno. No čini se kako je ipak riječ o obmani te da ni popularna pjevačica nije mogla odoljeti virtualnoj liposukciji

Lijepu Beyonce oduvijek su krasile zanosne obline koje su je činile zavodljivom i seksi. No Baš kao i većina žena, i pjevačica je željela uskočiti u manji konfekcijski broj u čemu je i uspjela.

Na privatnim fotografijama koje redovito objavljuje na profilima društvenih mreža Beyonce tako posebno ističe svoj prirodni izgled, no njezini fanovi su otkrili kako je pop diva ipak 'muljatorica'.

Naime, na posljednjoj fotografiji objavljenoj na Tumblr profilu Beyonce fali komad ženstvenog bedra i struka što su neki od fanova nezadovoljno istaknuli.

U sličnu Photoshop 'avanturu' Beyonce se upustila i prije 5 mjeseci. Na Instagram fotografiji koja opisuje zvijezdu kako igra golf jasno se vide izdeformirana i neprirodno stanjena bedra.

Mnogi nisu niti svjesni koliko Photoshop trikovi mogu biti moćni. A kako to izgleda kada obrada fotografija padne u ruke profesionalaca pogledajte u videu koji će vas pomalo šokirati:
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju