Iako se nakon zabavnog i bezbrižnog ljeta naši klinci možda i ne vesele pretjerano početku nove školske godine, nabavka novih stvari, pa tako i odjeće, sigurno će im izmamiti osmijeh na lice. Traper-jakne, trenirke, jednostavne majice i traperice – upravo ti osnovni komadi trebaju biti okosnica njihove garderobe kako bi ih mogli lako kombinirati u već postojeću garderobu.

Galerija Scotch & Soda - unisex trenirka Mustang - Vegas traperice Lee - Luke Slim traperice +15 Mustang Oregon Tapered Knitted traperice

Iako su modni trendovi zanimljivi, takvi komadi često se zadrže svega jednu sezonu prije negoli postanu demode. Jednom kada izađu iz mode, naše će tinejdžere biti teško uvjeriti da ih ponovo obuku unatoč tome što je odjeća i dalje u odličnom stanju. Iz tog razloga njihovu garderobu treba graditi na bazičnoj odjeći koja će uvijek biti u modi i koja će se lako moći upariti s komadima koje već imaju u svome ormaru, ali uz pokoji trendi komad kojim će pokazati da prate najnovije krikove mode.

Dobre traperice jedan su od onih vječnih komada koji se odlično slaže s bilo kojom vrstom odjeće i obuće te koji lako možemo uklopiti u razne kombinacije – bile one casual, elegantne, romantične ili urbane. Kako bi našim tinejdžerima bilo ugodno, treba birati one koje sadrže više prirodnih materijala poput pamuka uz dodatak elastana, uz koje će lakše izdržati duge školske sate.

Levi's - print majica Levi's - print majica Foto: PR

Kao kralj vrhunskih traperica, Europa 92 nudi širok izbor ovog nezaobilaznog komada za cure i dečke, gdje se kao omiljeni među dečkima istaknuo model Mustang Oregon tapered K napravljen od posebne kombinacije pletenog pamuka, zbog koje su ove traperice toliko udobne da se gotovo i ne osjete prilikom nošenja. Za cure su tu i dalje nevjerojatno popularne skinny traperice poput omiljenih Levi's®Mile High ili Scotch & Soda Haut Stay Black, čija se crna boja neće isprati. Naravno ne smijemo izostaviti ni trendi modele visokog struka i opuštenog kroja kao što su Levi's® High Loose Tapered ili Levi's® 80's Mom traperice. Osim spomenutih, u Europi 92 pronaći ćete bogat izbor raznolikih modela svjetski poznatih jeans-brendova, među kojima će svatko naći idealni par baš za sebe.

Levi's - High Loose Tapered traperice Levi's - High Loose Tapered traperice Foto: PR

Trenirke već nekoliko godina zaredom vidimo u modnim trendovima za sezonu jesen/zima, pa slobodno možemo reći kako i dalje dominiraju modnom scenom. Bilo da se nose uz tenisice ili popularne chelsea čizme, kvalitetne trenirke napravljene od najmekših materijala koji traju bit će odličan izbor za svakog školarca. Naši tinejdžeri cijene udobnost prije svega, pa će moderne dukse, odnosno majice s kapuljačom biti must have komad njihove garderobe, posebice za malo hladnije dane pred nama, kada bismo se najradije sklupčali pod dekicu.

Jednako važan komad u kreiranju njihove garderobe su obične majice s logom brenda, koje neće odvlačiti pozornost s nekih od trendi komada u kombinaciji, a pružit će udobnost bez premca. Europa 92 već godinama njeguje dobar stil i kvalitetne materijale, zato zastupa brendove koji se vode istom filozofijom. Tako su njihovi brendovi poznati po uvođenju novih tehnologija u kreiranju odjeće koje pružaju udobnost, dugotrajnost odjeće, ali i čuvaju okoliš. Majice poput Levisovih, Mustangovih ili onih marke Scotch & Soda napravljene su od 100 % pamuka, pa će naša djeca uživati u prirodnim materijalima koji dopuštaju koži da lakše diše.

Levi's, Europa 92 Levi's, Europa 92 Foto: PR

Kad smo kod prijelaznih komada i slojevitog oblačenja, neizbježan bezvremenski komad je i traper-jakna. Kako su u trendu široki modeli, jedna predimenzionirana traper-jakna savršeno će se uklopiti u garderobu našeg tinejdžera bilo da je riječ o dječaku ili djevojčici, a ovaj bezvremenski klasik koji se nosi generacijama će moći posuditi i svi trendi roditelji.

Neutralni, bazični komadi idealni su kada želimo stvoriti garderobu koja će se moći nositi i do nekoliko godina jer oni nikada ne izlaze iz mode. Jedino što je važno kod kupovine takvih komada odjeće jest paziti da je ona napravljena od kvalitetnih materijala. Europa 92 se tako pokazala kao trgovina u kojoj ćemo opskrbiti svoje đake baš takvim komadima i obaviti šoping za povratak u školu na jednom mjestu, ali možda pronaći i nešto za sebe.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju