Da za lijepo oblikovanu stražnjicu, snažne noge i tonirana bedra ne treba mnogo, donosimo vam vježbu koju ćete lako izvoditi kod kuće i bez rekvizita. Upalite omiljenu pjesmu i svaki dan u 45 sekundi odradite vježbu koja će se ciljano pozabaviti najvećim spuštalicama samopouzdanja.

Galerija Vježba Čučanj iskorak Vježba Čučanj iskorak Vježba Čučanj iskorak +7 NuBody hidrirajući gel

Transformirajte svoje tijelo i postignite zavidne rezultate uz naš fit izazov. Podignite guzu, oblikujte noge i izravnajte trbuh uz našu trenericu Ninu, koja će vas u 21 dan naučiti kako pravilno vježbati, zdravo se hraniti, poboljšati tonus kože i tako tijelu učiniti uslugu. Pridružite se izazovu i zajedno s nama okrenite novu stranicu u svome životu i usvojite zdrave navike.

VJEŽBA – ČUČANJ ISKORAK
Vježba Čučanj iskorak Vježba Čučanj iskorak Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Spustite se u čučanj i pritom pazite da su koljena prema van. Leđa držite ravnima, a trbuh čvrst. Iz čučnja napravite iskorak u jednu stranu, vratite se u čučanj i potom napravite iskorak u drugu stranu. Pazite da je koljeno prednje noge u ravnini s gležnjem, a oslonac na peti. Pazite na disanje tako da udahom idete u čučanj i iskorak, a izdišete kada se vraćate u uspravan položaj. Vježbu izvodite 45 sekundi, odnosno 60 sekundi ako ste u formi.
NuBody hidrirajući gel NuBody hidrirajući gel Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Izdvojite vrijeme za sebe i učinite od toga pravi mali ritual u kojem ćete pokretati tijelo, nahraniti ga nutritivno bogatim namirnicama i učvrstiti kožu. Nakon vježbanja i toplog tuša, poboljšajte tonus svoje kože uz mali, ali moćni luksuzni kućni uređaj NuBody. Taj snažni, ali neinvazivni uređaj omogućuje vam da skupocjene tretmane koje ste nekoć izvodili u salonima, sada radite iz udobnosti svojega doma.
NuBody uređaj ima tri opcije snage NuBody uređaj ima tri opcije snage Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
NuBody radi na principu mikrostruje koja se usmjerava kroz četiri posebno dizajnirane elektrode uz pomoć kojih mikrostrujni valovi nježno masiraju i toniraju kožu te je čine vidljivo čvršćom i glađom. S obzirom na to da uređaj ima tri opcije rada - minimalnu, srednju i maksimalnu snagu, sami možete odabrati jačinu kojom ćete tretirati određeni dio tijela.
NuBody uređajem kružnim pokretima tretirati određeno područje NuBody uređajem kružnim pokretima tretirati određeno područje Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
NuBody će obožavati svi oni koji se muče s opuštenom kožom ili koji su skloni celulitu. U tom slučaju uređaj je potrebno zadržati na kritičnom području malo dulje na maksimalnoj snazi uz kružne pokrete kako bi se postigli što bolji rezultati. Svako područje tretira se 5 minuta, a kraj tretmana označit će automatsko gašenje uređaja. Uz uređaj se dobije i hidrirajući gel koji pomaže struji da prodre dublje u kožu i tako je učini čvršćom, punijom i zaglađenijom.

I dok će vježbanje i pravilna hidratacija izgraditi mišiće i smanjiti nepravilnosti na koži iznutra, NuBody će dati koži dodatan poticaj i zagladiti udubljenja i neravnomjeran izgled kože izvana. Za taj mali uređaj vrijedi isto što i za tjelovježbu – što ga češće upotrebljavamo, to će rezultati biti bolji.

Uključite se u izazov i u 21 dan zajedno s nama usvojite zdrave navike i postanite najbolja verzija sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju