Hugh Jackman redovito se nalazi na ljestvicama najseksepilnijih glumaca na svijetu. Ženama je privlačan njegov šarm, neoporiv glumački, pjevački i plesački talent, ljubav koju gaji prema svojoj djeci i supruzi, ali i razvijeno tijelo koje je zahvaljujući redovitim odlascima u teretanu doveo do savršenstva


Hugh Jackman
već više od dekade tumači ulogu Wolverinea u Marvelom filmskom serijalu po imenu X-Man zbog koje je Australac u vrhunskoj top formi.

Kako bi na velikom platnu mogao pokazati svoju snagu i razvijeno tijelo, Hugh ne preskače redovito vježbanje, iako to trenutni angažman od njega ne iziskuje.

Hugh Jackman voli spojiti ugodno s korisnim, pa svoju djecu redovito vodi sa sobom na vježbanje.

Hugh, naime, tumači ulogu u brodvejskom mjuziklu The River, a slobodno vrijeme – čak i ono blagdansko – provodi u omiljenoj njujorškoj teretani, ili u žustroj šetnji sa psićem.

Slavni tata je ljubav prema zdravom životu usadio i svojoj djeci, a posebno kćeri Avi koja ga često prati u sportskim aktivnostima.

U našoj fotogaleriji pogledajte sve blagodati upisa u teretanu, čak i ako vrijeme provodite gledajući 'profesionalce' kako pravilno izvode sve vježbe.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju