Pred vama je godina ekspanzije, rada koji će vas ispunjavati i blagostanja. Ako ste podlegli tipičnom ponašanju Bika i zanemarili svoje potrebe te se posvetili rješavanju tuđih problema što vas je iscrpilo, ovo je godina da povratite svoju životnu snagu kako biste mogli investirati u vlastiti život. To vas neće činiti sebičnom i nebrižnom osobom, već osobom kakva vi po prirodi jeste - puna energije koju nesebično prenosi na voljene osobe.

U 2020. bit ćete usredotočeni na komunikaciju, rad i dnevnu rutinu. Rutina je za vas jako važna, a dovest ćete je u ravnotežu redovitom tjelovježbom, s više sna i manje rada. Pružit će vam se puno prilika za skupljanje novih kontakata i učenje. Vaša znatiženja naročito će biti izražena tijekom srpnja.

Iskoristite ovaj pozitivan utjecaj kako biste negativne mislene obrace pretvorili u optimistično i širokokutno razmišljanje. Ovo je godina u kojoj ćete pronaći svoju inspiraciju, nadu i svrhu te nove načine kako da u poslu budete kreativni.

Ljubav

Suočit ćete se sa svim strahovima i nesigurnostima kad su veze u pitanju i otkriti koliko ste zapravo jaki i odani. Unatoč vašoj mirnoj prirodi na van, u vama leže velika strast i senzibilnost koje ćete napokon osloboditi. Bit ćete spremni za više zadovoljstava, a manje obiteljskih obveza što će biti ugodna promjena.

Posao

U svaki aspekt vašeg rada i dnevne rutine unosit ćete više kreativnosti i ljepote i sami sebe ćete iznenaditi koliko toga možete napraviti i postići, a posebno će vas radovati što živite svoj san i od toga zarađujete za život.

Saznajte sve o ženama rođenima u znaku bika.