Za bikove će 2021. godina biti u znaku snažne želje za profesionalnim razvojem. Ne zanimaju vas okolnosti koje su možda protiv vas, potencijalne prepreke i sve ostalo što vam može stati na put u vašem naumu.

Bit ćete odlučniji nego ikad, željni profesionalnog uspjeha i priznanja za svoj rad i trud koji u njega ulažete.

Za to ćete u 2021. ići glavom kroz zid ako zatreba i spremni ste pomicati planine da biste napokon postigli uspjeh o kojem sanjate te za koji vrijedno radite.

Iako ste po prirodi vrlo tvrdoglavi i volite uvijek biti u pravu, zbog postavljenih ciljeva u novoj godini bit ćete spremni na puno više kompromisa i diplomatska rješenja. Pokazat ćete još veću razinu tolerancije što će naposljetku uroditi plodom.

I dok retrogradni Merkur utječe na sve znakove, za bikove je još važniji retrogradni Uran. On sredinom siječnja 2021. izlazi iz retrogradne putanje i vraća se u nju u kolovozu.

To ima utjecaj na standardne karakteristike bikova i upravo će tada vaša poznata strpljivost i smirenost biti na kušnji. Retrogradni Uran unosi promjene u način na koji inače reagirate, a to bi moglo utjecati na vaše odnose i poslovne prilike zato vodite računa o promjenama svog raspoloženja.

Ljubavni život bikova samaca mogao bi biti vrlo turbulentan u 2021. godini. Naradit će se i na tom polju jer će morati zadobiti povjerenje potencijalnih novih partnera. U ljubavnom smislu, u novoj godini držite se podalje od drugih bikova, ovnova i škorpiona, a ljubav tražite među vagama, ribama i rakovima s kojima ćete se posebno dobro slagati.

Bikove u vezama ili braku očekuje mirnija ljubavna godina u kojoj će raditi na svom ljubavnom odnosu u želji da ga dodatno stabiliziraju i ovčrsnu.

Saznajte sve o ženama rođenima u znaku bika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju