U Tisnom se održava drugo izdanje festivala Love International, nasljednika slavnog Garden festivala. Mnoštvo mladih željnih najbolje zabave i glazbe skupilo se u ovom idiličnom dalmatinskom mjestu, a među njima i zgodne djevojke koje su za provod u Tisnom izabarale bikinije s dubokim gaćicama visokog struka

Kupaći kostimi s dubokim gaćicama nekad su se smatrali "bapskima" i staromodnima, ali sudeći po plaži u Tisnom ovoga ljeta doživljavaju renesansu i popularnost među mladima. Posjetiteljice festivala Love International koji se održava u Tisnom do 5. srpnja biraju upravo ovakav model gaćica, što i ne čudi jer ove sezone vintage stil vlada modnim svijetom.

Duboke gaćice visokog struka vrlo su praktične jer mogu prekriti eventualne "nedostatke" poput trbuščića, dok istovremeno sve drže na mjestu. U foto galeriji pogledajte kako zgodne partijanerice u Tisnom nose bikinije s dubokim gaćicama te slične modele kupaćih kostima koji se mogu pronaći u trgovinama. Pogledajte i 7 modela bikinija s najpoželjnijim ljetnim uzorkom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju