Zvijezda serije 'Vampirski dnevnici' odmara se na Havajima s najboljim prijateljicama. Lijepa 27-godišnja glumica uživa u suncu, moru i dobroj hrani koje se nikada ne odriče

Odbijam gladovati kako bih bila mršava, to nije moj đir, priznala je Nina Dobrev u intervjuu za magazin Self.

Glumica se s prijateljicama uputila na Havaje, a dogodovštine s putovanja bilježi na Instagramu na kojem je pokazala i svoju zavidnu figuru koju, kako sama kaže u šali, održava redovitim obrocima: 'Na setu uvijek grickam nešto s puno proteina. Ako ne jedem, to se odražava na moje raspoloženje. Bila sam pored ljudi koji su nemogući zato što su gladni. Zato uvijek imam nešto u svojoj torbici.'

 

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on

Nina se hrani zdravo, preferira organske namirnice poznatog podrijetla i pazi na unos svih nutrijenata koji su joj potrebni, ali također se s vremena na vrijeme počasti s nečim slasnim.

Volim cheeseburger i mliječnu čokoladu. Naravno, u umjerenim količinama, ali ponekad se jednostavno moraš malo počastiti jer je život prekratak. Moja filozofija je da umjereno jedem sve što želim i uzmem od svega po malo, kaže Nina.

U slobodno vrijeme voli kuhati i često radi večere za svoje prijatelje koji kažu da je sjajna kuharica.

 

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on

Bivša gimnastičarka figuru održava vježbanjem. Obožava odbojku, trčanje i jogu, a četiri puta tjedno priušti si core trening u teretani. Ona je pravi dokaz da najljepše tijelo zdravo tijelo do kojeg se dolazi uz pomoć pravilne prehrane i tjelovježbe.

P.S.
Nina nije jedina slavna ljepotica koja priznaje da se hrane jednostavno ne želi odreći ni pod koju cijenu. Supermodel Chrissy Teigen predvodi ljubitelje dobre spize i kuhanja među poznatima i uskoro izdaje svoju prvu kuharicu pod nazivom 'Cravings Book', a Sofia Vergara prava je ovisnica o slatkom.

 

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju