Putena ljepotica Iskra Lawrence ponosno ističe svoje obline u bikiniju, a njene fotografije dokazuju da konfekcijski broj 44 nikada nije izgledao bolje.

Galerija Iskra Lawrence u bikiniju Iskra Lawrence - 2 Iskra Lawrence - 3 +3 Iskra Lawrence

Na posljednjim fotografijama s plaže, 28-godišnja Iskra nosi ružičasti i crni bikini koji je maksimalno naglasio njenu figuru pješčanog sata.

U modnom svijetu Britanku Iskru Lawrence nazivaju plus-size modelom, ali ona taj naziv ne prihvaća. Plavokosa ljepotica konfekcijskog broja 44 smatra da njezine obline nisu razlog da ju se tako naziva, već smatra da je jednostavno drugačija od ostatka modne industrije.


Kada je imala 16 godina, modna agencija raskinula je ugovor s Iskrom jer je za njihove standarde imala previše kilograma. Isprobala je razne dijete, ali na kraju je shvatila da želi prihvatiti da je drugačija od ostatka modne industrije.


Jednom kad sam se uvjerila da mogu to, mogla sam uvjeriti i njih. Gledala sam na to kao na način da se izrazim i pokažem da sam više od skupa tjelesnih proporcija, otkrila je Iskra Lawrence referirajući se na modne agencije. Od tada je sliku o vlastitom tijelu pretvorila u veliki dio svoje javne platforme. Čak je zamolila javnost da ju ne kvalificira kao plus-size model te ne dozvoljava da se njezine fotografije na Instagramu imalo retuširaju. Pročitajte i pet tajni žena koje vole svoje tijelo.
 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju